17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleJoyce Randolph, vedeta din "The Honeymooners", a murit la 99 de ani

Joyce Randolph, vedeta din “The Honeymooners”, a murit la 99 de ani

Ultima membră din distribuția serialului “The Honeymooners”, Joyce Randolph, a murit la vârsta de 99 de ani, transmite presa internațională.

Randolph a decedat sâmbătă în locuința sa din New York din cauze naturale, a confirmat fiul lui Randolph pentru TMZ duminică, 14 ianuarie.

În serialul “The Honeymooners”, Randolph a jucat rolul lui Trixie Norton, soția lui Ed Norton, interpretat de Art Carney. Sitcomul, care a fost difuzat între 1955 și 1956 pe CBS, a urmărit viața de zi cu zi a două cupluri din clasa muncitoare din New York: Ralph Kramden (Jackie Gleason) și soția sa Alice (Audrey Meadows), și Trixie și Ed. Trixie a lui Randolph a apărut în The Jackie Gleason Show în 1952, unde a jucat până în 1957, transmite Yahoo News.

Deși a fost difuzat doar un singur sezon, “The Honeymooners” a devenit o comedie clasică și a fost revizuită de-a lungul anilor prin intermediul unor spinoff-uri și reboot-uri. În 2005, a fost actualizată într-o adaptare cinematografică cu Cedric the Entertainer, Gabrielle Union, Mike Epps și Regina Hall.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Reacția lui Joe Biden, după ce Curtea Penală Internațională a cerut arestarea lui Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden critică mandatele de arestare cerute de procurorul Curţii Penale Internaţionale (CPI) împotriva liderilor israelieni, spunând că nu este posibilă nicio...

Neil Lennon, instalat oficial la Rapid! Mesajul transmis suporterilor de Dan Șucu

La o zi de la victoria cu FCSB, Rapid a oficializat numirea nord-irlandezului Neil Lennon în funcția de antrenor principal. „Suntem încântaţi să anunţăm numirea...

Derby fără miză în Giulești. Rapid, victorie de consolare cu FCSB

Rapid s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața campioanei FCSB, în ultimul meci din acest sezon al Ligii 1. Partida...
Ultima oră
Pe aceeași temă