20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒVideoPoliศ›ia bolivianฤƒ รฎศ™i creศ™te condiศ›ia fizicฤƒ cu exerciศ›ii obligatorii

Poliศ›ia bolivianฤƒ รฎศ™i creศ™te condiศ›ia fizicฤƒ cu exerciศ›ii obligatorii

Pentru ofiศ›erii de poliศ›ie bolivieni este acum obligatoriu sฤƒ facฤƒ exerciศ›ii fizice pentru a-ศ™i รฎmbunฤƒtฤƒศ›i starea fizicฤƒ, a declarat ministrul guvernului bolivian, Eduardo del Castillo, joi (4 ianuarie), potrivit Reuters.


Ordinul vine รฎn timp ce Bolivia se รฎndreaptฤƒ spre bicentenarul fondฤƒrii sale รฎn 2025 ศ™i are scopul de a รฎmbunฤƒtฤƒศ›i sฤƒnฤƒtatea fizicฤƒ a ofiศ›erilor ศ™i de a-i echipa corespunzฤƒtor pentru a โ€žoferi un serviciu optim poporului bolivianโ€, a spus Del Castillo.


Potrivit lui Del Castillo, dupฤƒ efectuarea unei autoevaluฤƒri, autoritฤƒศ›ile au stabilit cฤƒ โ€žunii poliศ›iศ™ti nu รฎndeplineau condiศ›iile minime pentru a putea oferi un serviciu societฤƒศ›iiโ€.


Guvernul a alocat 32,7 milioane de dolari pentru echiparea forศ›elor de poliศ›ie, รฎn timp ce Del Castillo le-a ordonat ofiศ›erilor de poliศ›ie sฤƒ se antreneze de luni pรขnฤƒ vineri de la 6 a.m. la 6:30 a.m. (10 – 10:30 GMT) รฎn toatฤƒ ศ›ara.

Poliศ›iศ™tii care se aflau รฎn pieศ›e, parcuri ศ™i รฎn secศ›ii de poliศ›ie au executat aceste instrucศ›iuni.

Ambii romani implicati in complotul din Bolivia, membri ai Legiunii Secuiesti

Noi detalii in ancheta complotului de asasinare a presedintelui bolivian Evo Morales. Al doilea cetatean roman implicat, tot de etnie maghiara, il cunostea pe cel ucis si, se pare, amandoi faceau parte din Legiunea Secuiasca, o organizatie paramilitara ungara, transmite Realitatea TV.

Ambasadorul Ungariei responsabil cu Bolivia (misiunea diplomatica avand sediul in Argentina), Matyas Jozsa, a apreciat joi ca Elod Toaso, un cetatean ungar (nascut in Romania) acuzat ca ar fi fost implicat intr-un presupus complot impotriva presedintelui Evo Morales, este „departe de a fi un terorist” si mai degraba un tanar care a „comis erori”, scrie Mediafax.

„Acest domn (Toaso) este, in opinia mea, departe de a fi un terorist”, a declarat Jozsa in urma unei discutii cu suspectul, retinut de o saptamana in La Paz.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Vrabia Mihai Viteazu

Robert Sighiartฤƒu, PNL, declarฤƒ cu nonศ™alanศ›ฤƒ: โ€žDupฤƒ ce cรขลŸtigฤƒm prezidenลฃialele, vom reveni pe primul loc – principalul partid de guvernareโ€. Trฤƒim รฎn plinฤƒ...

Dialog satiric: Nuntฤƒ politicฤƒ – Academia Catavencu

โ€“ Nu arunci buchetul? โ€“ Mai bine te arunc pe tine, cฤƒ nu mai eศ™ti pe liste la alegeri. โ€“ Oleu! A venit ศ™i ศ™eful...

Un nume nou รฎn naศ›ionala Angliei! รŽnlocuitorul lui Southgate a convocat un jucฤƒtor cu originii portugheze

Angel Gomes, convocat รฎn premierฤƒ la echipa mare a Angliei: โ€žVisul meu a fost รฎntotdeauna sฤƒ joc pentru Angliaโ€ รŽn urmฤƒ cu cรขteva zile, Anglia...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ