17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportFotbalSe reface cuplul Messi-Suarez. „El Pistolero” semnează cu Inter Miami

Se reface cuplul Messi-Suarez. „El Pistolero” semnează cu Inter Miami

Atacantul uruguayan Luis Suarez s-a înțeles cu formația Inter Miami, la care evoluează argentinianul Lionel Messi, bunul său prieten, alături de care a jucat anterior la FC Barcelona.

Suarez s-a despărţit recent de formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, pentru care a marcat 29 de goluri în 50 de meciuri disputate pe parcursul acestui an.

În vârstă de 36 de ani, „El Pistolero” va semna un contract pe un an cu gruparea patronată de David Beckham, cu posibilitatea unei opţiuni pentru un sezon suplimentar.

Luis Suarez şi Lionel Messi au fost coechipieri la FC Barcelona timp de şase sezoane. Uruguayanul îi va reîntâlni, de asemenea, la Inter Miami pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, cu care a fost coleg la echipa catalană.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate protestează luni pentru o reformă fiscală urgentă

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate cer o reformă fiscală urgentă. BNS anunţă că luni, 13 mai 2024, va organiza un...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...
Ultima oră
Pe aceeași temă