28.9 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒEconomieEconomie internฤƒParlamentul voteazฤƒ bugetul de stat pe anul 2024

Parlamentul voteazฤƒ bugetul de stat pe anul 2024

Senatul ศ™i Camera Deputaศ›ilor se vor reuni รฎn ศ™edinศ›ฤƒ comunฤƒ, รฎn ziua de miercuri, 20 decembrie 2023, pentru a vota bugetul de stat pe anul 2024.

Parlamentarii urmeazฤƒ sฤƒ voteze proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2024 ศ™i proiectul Legii bugetului asigurฤƒrilor sociale de stat pe anul 2024.

รŽnaintea votului final, รฎn plenul Parlamentului se va desfฤƒศ™ura „continuarea dezbaterilor” asupra celor douฤƒ proiecte de lege, apoi dezbateri pe articole ศ™i anexe, indicฤƒ programul Camerei Deputaศ›ilor.

Potrivit site-ului Camerei Deputaศ›ilor, votul final asupra celor douฤƒ proiecte ar putea รฎncepe la ora 16,30.

Cu o zi รฎnainte, la data de 19 decembrie, Comisiile de buget – finanศ›e din ambele Camere au dat raport favorabil asupra celor douฤƒ proiecte de lege. Anterior, la data de 15 decembrie, guvernul Ciolacu aprobase ambele proiecte de lege.

La votul din plenul Parlamentului, din 20 decembrie, este de aศ™teptat ca ambele proiecte de lege sฤƒ fie aprobate cu majoritate de voturi. Apoi, ambele texte de lege vor fi trimise preศ™edintelui Romรขniei, pentru a fi promulgate.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

Ofertฤƒ neaศ™teptatฤƒ pentru un jucฤƒtor de la FCSB! Ce a rฤƒspuns Gigi Becali

FCSB a primit o ofertฤƒ de douฤƒ milioane de euro pentru mijlocaศ™ul Adrian ศ˜ut. Beศ™iktaศ™ a intrat รฎn cursa pentru Adrian ศ˜ut, mijlocaศ™ul de la...

Kamala Harris propune majorarea impozitului pe cรขศ™tigurile de capital la 28% รฎn faศ›a presiunii din campania electoralฤƒ

Kamala Harris a propus majorarea impozitului pe cรขศ™tigurile de capital pe termen lung la 28% pentru cei mai bogaศ›i americani, รฎn cadrul unui compromis...

Creศ™tere de 8,1% รฎn comerศ›ul cu amฤƒnuntul รฎn primele ศ™apte luni ale anului

รŽn primele ศ™apte luni ale anului, cifra de afaceri din comerศ›ul cu amฤƒnuntul, un indicator esenศ›ial pentru consumul privat, a รฎnregistrat o creศ™tere de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ