14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Irina Loghin a părăsit scena în lacrimi. Artista, implicată într-un scandal...

VIDEO. Irina Loghin a părăsit scena în lacrimi. Artista, implicată într-un scandal uriaș la Iași

Irina Loghin susținea un concert la Iași, iar în timp ce se afla pe scenă, Doina Baciu, prezentatoarea evenimentului, se pare că ar fi întrerupt de mai multe ori momentul artistei, în încercarea de a “elibera scena”.

“A intrat pe scenă în timp ce doamna Irina cânta. Deși interpreta nu a vrut să plece și a continuat să cânte, spunându-i că are și ea un repertoriu de susținut, Doina Baciu a revenit cu un tupeu extraordinar. I-a spus că mai sunt artiști tineri ce trebuie promovați, că trebuie eliberată scena și a început să prezinte următorul invitat, un no name…citind de pe foaie. Doamna Irina a plecat cu ochii în lacrimi. Eu ca spectator m-am simțit efectiv umilită de această doamnă care mai și țipa la spectatori. Am mai dat și 120 de lei biletul”, a declarat Ramona Ioana, potrivit ziaruldeiași.ro.

În unul dintre live-urile postate de internauți pe Facebook, se observă, într-adevăr, cum Irina Loghin, deși întreruptă de prezentatoare, continuă să cânte. A doua oară, artista părăsește scena, spre nemulțumirea spectatorilor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă