13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportFotbalBayern Munchen, umilită în Cupa Germaniei. Bavarezii au fost eliminați de o...

Bayern Munchen, umilită în Cupa Germaniei. Bavarezii au fost eliminați de o echipă de liga a treia

Bayern Munchen, campioana en titre din Bundesliga, a fost eliminată din Cupa Germaniei, după ce fost învinsă în faza şaisprezecimilor de finală de echipa de liga a treia FC Saarbruecken, cu scorul de 2-1.

Bayern a deschis scorul în minutul 16, prin veteranul Thomas Muller, însă gazdele au egalat în prelungirile primei reprize, prin Patrick Sontheimer (45+1), iar apoi au dat lovitura în timpul adiţional al meciului, când au marcat golul victoriei prin Marcel Gaus (90+6).

Gruparea bavareză, care venea după o victoria categorică, scor 8-0, în fața celor de la Darmstadt, părăseşte astfel prematur Cupa Germaniei, fiind eliminată în şaisprezecimile de finală pentru a treia oară în ultimii patru ani.

În ianuarie 2021, Bayern a fost învinsă de Kiel la loviturile de departajare, iar în noiembrie 2021 a suferit cel mai categoric eşec din istoria sa în Cupa Germaniei, un categoric 0-5 pe terenul formaţiei Borussia Moenchengladbach.

„Este o lovitură dură să pierzi în fiecare sezon în turul al doilea”, a spus marcatorului unicului gol al bavarezilor, „veteranul” Thomas Muller.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Rusia avertizează Franța că-i va ataca eventualele trupe trimise în Ucraina

Rusia a avertizat miercuri Franţa că, dacă preşedintele Emmanuel Macron va trimite trupe în Ucraina, atunci acestea vor fi văzute ca ţinte legitime de...
Ultima oră
Pe aceeași temă