10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportFotbalPoli Iași, victorioasă în restanța cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Poli Iași, victorioasă în restanța cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Poli Iaşi a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0, joi seara, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a 7-a a Ligii 1.

Politehnica Iași a izbutit primul succes pe teren propriu din acest campionat în restanța cu Sepsi OSK. Oaspeții au obținut un penalty în minutul 4, dar Cosmin Matei l-a irosit. Unicul gol al partidei a fost înscris în debutul reprizei secunde de brazilianul Luis Phelipe, după o combinaţie frumoasă a ieşenilor.

Poli a ratat apoi o ocazie mare în minutul 51, iar asta ar fi putut să-i coste pe ieșeni, dacă arbitrajul video nu anula golul marcat de Gabriel Debeljuh în minutul 81.

Antrenorul gazdelor, Leo Grozavu, a fost eliminat pentru proteste în min. 82. Grozavu s-a aflat

La meciul cu numărul 200 ca antrenor în prima ligă, Leo Grozavu a fost trimis în tribune pentru proteste.

După acest succes, Poli Iași acumulează 14 puncte și urcă pe poziția a zecea în clasamentul Ligii 1, în timp ce Sepsi OSK coboară pe 12, cu 12 puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă