16 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiPompierii intervin cu zece autospeciale la Buftea pentru stingerea unui incendiu

Pompierii intervin cu zece autospeciale la Buftea pentru stingerea unui incendiu

Pompierii intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată în localitatea Buftea din judeţul Ilfov, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată, iar în acest moment se lucrează pentru localizare şi lichidare.

Au fost alertate progresiv zece autospeciale de stingere, dintre acestea patru fiind cisterne, transmite ISU.

Inspectoratul informează că nu există victime până în acest moment.

VIDEO: Pompierii sting un incendiu izbucnit la un hotel din Odesa

Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei a publicat înregistrări video care arată pompierii stingând un incendiu la clădirea unui hotel din Odesa, care a fost distrusă în urma atacului cu rachete și drone al Rusiei de peste noapte, luni (25 septembrie).

O femeie a fost rănită, iar clădirile și infrastructura portuară au fost grav avariate în atacul asupra portului Odesa din sudul Ucrainei, a declarat armata ucraineană.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Parchet și umiditate: prezentare generală a recomandărilor

Lemnul și apa nu se amestecă bine, dar, bineînțeles, puteți instala parchet din lemn în casa dvs. fără a fi nevoie să vă panicați...

Polițiștii organizează un protest în Piața Victoriei din Capitală

În contextul Zilei Armatei, organizațiile reprezentative ale polițiștilor, personalului contractual și pensionarilor din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează un protest pentru a atrage atenția...

5 sfaturi pentru alegerea balsamului de rufe care îți va oferi un parfum persistent și haine moi

Alegerea unui balsam de rufe de calitate este esențială pentru a obține haine moi, confortabile și cu un parfum de durată. De la ingredientele...
Ultima oră
Pe aceeași temă