1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeȘtirile zileiPompierii intervin cu zece autospeciale la Buftea pentru stingerea unui incendiu

Pompierii intervin cu zece autospeciale la Buftea pentru stingerea unui incendiu

Pompierii intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată în localitatea Buftea din judeţul Ilfov, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată, iar în acest moment se lucrează pentru localizare şi lichidare.

Au fost alertate progresiv zece autospeciale de stingere, dintre acestea patru fiind cisterne, transmite ISU.

Inspectoratul informează că nu există victime până în acest moment.

VIDEO: Pompierii sting un incendiu izbucnit la un hotel din Odesa

Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei a publicat înregistrări video care arată pompierii stingând un incendiu la clădirea unui hotel din Odesa, care a fost distrusă în urma atacului cu rachete și drone al Rusiei de peste noapte, luni (25 septembrie).

O femeie a fost rănită, iar clădirile și infrastructura portuară au fost grav avariate în atacul asupra portului Odesa din sudul Ucrainei, a declarat armata ucraineană.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Actorul Ryan O’Neal a murit

Ryan O'Neal, celebru pentru interpretarea sa în „Love Story”, s-a stins la vârsta de 82 de ani, conform declarației făcute vineri de către fiul...

Actorul Ryan O’Neal a murit

Ryan O'Neal, celebru pentru interpretarea sa în „Love Story”, s-a stins la vârsta de 82 de ani, conform declarației făcute vineri de către fiul...
00:00:48

VIDEO. Momente emoționante! O mamă se revede cu fiica sa, după ce a fost luată prizonieră

O mamă care i-a blocat pe militanții Hamas pentru ca soțul și copilul ei să poată scăpa s-a reîntâlnit cu fiica ei de trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă