14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Stanciu, gol superb în Arabia Saudită, împotriva formației lui Neymar

VIDEO. Stanciu, gol superb în Arabia Saudită, împotriva formației lui Neymar

Nicolae Stanciu a marcat primul său gol pentru Damac, care a terminat la egalitate pe teren propriu cu Al Hilal, 1-1, joi seara, în etapa a şaptea a campionatului Arabiei Saudite.

Al Hilal, formația superstarului brazilian Neymar, a deschis scorul prin brazilianul Malcom (9), dar Stanciu a egalat în minutul 68, dintr-o lovitură liberă executată magistral de la 30 de metri.

Rezumatul VIDEO al partidei

Stanciu a fost integralist la echipa antrenată de Cosmin Contra, ca şi Neymar la Al Hilal.

În alt meci, Al Ettifaq a dispus de Al-Tai cu scorul de 4-3, prin golurile înscrise de Georginio Wijnaldum (2, 72) şi Moussa Dembele (41, 90+3).

Toate golurile oaspeţilor au fost reuşite de ghanezul Bernard Mensah (10, 36, 54), la ultimele două pasele decisive fiind furnizate de croatul Marko Dugandzic (ex-Rapid) şi de mijlocaşul român Andrei Cordea (ex-FCSB).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...
Ultima oră
Pe aceeași temă