13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportFotbalHansi Flick, OUT de la naționala Germaniei. Cine va asigura interimatul

Hansi Flick, OUT de la naționala Germaniei. Cine va asigura interimatul

Selecționerul Germaniei, Hansi Flick, a fost demis de la echipa naţională a Germaniei, duminică, la o zi după înfrângerea cu 1-4 suferită în meciul amical cu Japonia.

Interimatul pentru meciul amical de marţi seara, cu Franţa, la Dortmund, va fi asigurat de directorul sportiv Rudi Voeller, selecţionerul echipei Under-20, Hannes Wolf, şi Sandro Wagner.

Naţionala de fotbal a Germaniei a fost umilită de Japonia cu scorul de 4-1, sâmbătă seara, la Wolfsburg, într-un meci amical.

Aceasta a fost a patra înfrângere pentru echipa antrenată de Hansi Flick în ultimele cinci partide. Germania nu are decât o victorie, 2-0 cu Peru, şi înfrângeri cu Belgia (2-3), Polonia (0-1), Columbia (0-2) şi acum cu Japonia (1-4), după o eliminare ruşinoasă de la Cupa Mondială din Qatar.

Leroy Sane (18) a marcat singurul gol al Mannschaft-ului, în timp ce pentru „Samuraii albaştri” au înscris Junya Ito (11), Syase Ueda (22), Takuma Asano (90) şi Ao Tanaka (90+2).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă