11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieEconomie internaționalSusan Rice, de la Netflix, la Casa Albă și ONU și înapoi

Susan Rice, de la Netflix, la Casa Albă și ONU și înapoi

Netflix a renumit-o pe fosta oficială la Casa Albă şi ambasadoare la ONU Susan Rice în consiliul său de administraţie, potrivit unui anunţ al serviciului de streaming, transmite Reuters.

Rice a făcut parte din consiliul de administraţie al Netflix din 2018 până în 2020, înainte de a prelua un rol în administraţia preşedintelui Joe Biden, de consilier pentru politică internă.

„Susan a avut multe contribuţii valoroase când ni s-a alăturat pentru prima dată şi ştim că experienţa ei dovedită şi expertiza operaţională vor fi de nepreţuit în viitor”, au declarat Ted Sarandos şi Greg Peters, co-directorii generali ai Netflix, într-un comunicat.

Înainte de prima ei perioadă în conducerea Netflix, Rice a avut o carieră lungă la Washington, cu funcţii care au inclus rolurile de consilier pentru securitate naţională şi ambasador la Naţiunile Unite, sub preşedintele democrat Barack Obama.

Rice a spus că este încântată să se alăture consiliului de administraţie al companiei, invocând angajamentul acestuia ”de a ridica poveştile oamenilor din întreaga lume”.

„Aştept cu nerăbdare să contribui cu experienţa mea internaţională şi naţională în acest moment de provocare în industria divertismentului”, a spus Rice.

Hollywood-ul se confruntă cu greve ale scriitorilor şi actorilor, primele greve duble din ultimii 63 de ani.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 785. Leo Docherty, ministrul britanic al Apărării: Trebuie să privim războiul din Ucraina în termeni de ani, nu de luni

Ministrul Apărării al Marii Britanii, Leo Docherty, avertizează că actualul război dintre Rusia și Ucraina trebuie privit "în termeni de ani, nu de luni". Oficialul...

Rusia avertizează Franța că-i va ataca eventualele trupe trimise în Ucraina

Rusia a avertizat miercuri Franţa că, dacă preşedintele Emmanuel Macron va trimite trupe în Ucraina, atunci acestea vor fi văzute ca ţinte legitime de...

Infografic FES România: Evoluția încrederii românilor în Uniunea Europeană, în contextul alegerilor europarlamentare

Monitorul Social, proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung România, a publicat un infografic cu privire la încrederea românilor în Uniunea Europeană cu ocazia Zilei Europei, înainte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă