18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăFilmActorul spaniol Gabriel Guevara a fost arestat în timpul Festivalului de Film...

Actorul spaniol Gabriel Guevara a fost arestat în timpul Festivalului de Film de la Veneția

Actorul spaniol Gabriel Guevara a fost arestat la Festivalul de Film de la Veneția sub acuzația de agresiune sexuală. Actorul avea un mandat internațional pe numele său pentru o presupusă agresiune sexuală în Franța. El a fost ridicat de poliție la festival.

Actorul spaniol Gabriel Guevara, starul francizei spaniole de filme pentru adolescenți Amazon Prime My Fault, a fost arestat în timpul Festivalului de Film de la Veneția pentru presupuse acuzații de agresiune sexuală, transmite Euronews.com.

Guevara avea un mandat internațional pe numele său pentru o presupusă agresiune sexuală în Franța.

Arestarea a fost raportată inițial de cotidianul La Nuova Venezia din Veneția.

Într-un comunicat de presă, Festivalul de Film de la Veneţia a precizat că Gabriel Guevara nu a fost invitat. „Având în vedere informaţiile apărute pe anumite site-uri de presă în ultimele ore privind arestarea la Veneţia a actorului spaniol Gabriel Guevara, Bienala de la Veneţia doreşte să precizeze că prezenţa lui Gabriel Guevara la Veneţia nu a fost legată de nicio activitate sau producţie”

Guevara, care are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, și-a făcut debutul în adaptarea spaniolă a serialului nordic pentru adolescenți Skam, înainte de a deveni un nume cunoscut în serialul My Fault de pe Amazon.

Curtea de Apel din Veneția va trebui acum să se pronunțe în cazul lui Guevara înainte ca acesta să poată fi extrădat. Actorul se află în prezent în arest preventiv. Nu se cunosc acuzațiile exacte care i se aduc.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă