10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăEconomieEconomie internăBiofarm a vândut o clădire din București cu 5 milioane de euro

Biofarm a vândut o clădire din București cu 5 milioane de euro

Producătorul de medicamente Biofarm București a anunțat la BVB că a vândut cu 5 milioane de euro clădirea pe care o deținea pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din București.

„Consiliul de Administratie al Biofarm informează acţionarii asupra semnării Promisiunii Bilaterale de Vânzare – Cumpărare având ca obiect înstrăinarea imobilului deţinut de subscrisa în Bd. Iancu de Hunedoara nr. 40-42, Sectorul 1, Bucureşti, către societatea Iancu de Hunedoara Residence SRL sau către o altă persoană fizică sau juridică afiliată acesteia în sensul art. 7 punctul 26 din Codul fiscal, la preţul de 5 (cinci) milioane de euro. Contractul de vânzare – cumpărare urmează a fi semnat după aprobarea tranzacţiei de către Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Biofarm SA”

Biofarm a înregistrat un profit net de 50,1 milioane de lei în primul semestru al acestui an, în creştere cu 15% faţă de semestrul 1 din 2022, și are circa 400 de angajați.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă