29.2 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDinamo continuă seria înfrângerilor. „Câinii roșii” sunt în „foame” de puncte

Dinamo continuă seria înfrângerilor. „Câinii roșii” sunt în „foame” de puncte

Dinamo a suferit al treilea eșec consecutiv de la revenirea în Liga 1, după ce a pierdut pe teren propriu, scor 0-3, în fața formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Epilogul celei de-a treia etape a Ligii 1 a programat, pe arena „Arcul de Triumf”, disputa dintre nou-promovata Dinamo și experimentata Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Chiar dacă a avut o posesie net superioară, de 63%, și-a creat mai multe ocazii de gol și a dominat la numărul de șuturi expediate pe cadrul porții, Dinamo s-a văzut neputincioasă în fața pragmatismului italienesc al formației vizitatoare.

Cu gândul la returul din Conference League, Sepsi OSK și-a conservat energia și a marcat la fiecare ocazie creată, pe contraatac. Covăsnenii s-au impus cu 3-0, după reușitele lui Pavol Safranko (41), Isnik Alimi (83) și Adnan Aganovic (90+6).

La final, antrenorul dinamoviștilor, Ovidiu Burcă, a declarat că scorul a fost nedrept. Acesta a menționat că nu le poate reproșa elevilor săi nimic. „Față de celelalte două etape de campionat, n-am ce să le reproșez jucătorilor. Scorul este total nedrept! Diferența n-a fost așa de mare. Am avut ocazii, trebuie să continuăm. Nu va fi simplu nici cu celelalte echipe. Îți trebuie mai mult spirit, mai multă coeziune, calm, luciditate. Au fost mulți jucători noi, unii lipsă, foarte multe schimbări. Lucrurile nu se pot rezolva peste noapte”, a spus Burcă.

În clasament, Sepsi e pe locul trei, cu șapte puncte, în timp ce formația din Ștefan cel Mare este „lanternă roșie”, fără punct acumulat.

Pentru Dinamo urmează o deplasare dificilă la Mediaș, pentru partida cu Universitatea Cluj, în timp ce Sepsi OSK primește vizita nou-promovatei Oțelul Galați. Până atunci, covăsnenii joacă, pe teren propriu, returul din Europa Conference League cu CSKA Sofia. În manșa tur, elevii lui Liviu Ciobotariu s-au impus cu 2-0.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Timpul bombelor ecologice: 600 de tone de deșeuri periculoase depozitate în aer liber

Poliţiştii din Arad au deschis dosar penal pentru poluare prin evacuare în atmosferă sau în sol a unor deşeuri periculoase IPJ Arad a transmis, într-un...

BERD: Economia României va crește cu doar 1,4% în 2024, afectată de scăderea cererii externe și încetinirea sectorului IT

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a revizuit în scădere prognozele privind evoluția economiei României pentru 2024, indicând o creștere de doar 1,4%,...

Românii și investițiile: Creștere de 25,6% a activelor fondurilor deschise locale în primele opt luni ale anului 2024

Activele nete ale celor 95 de fonduri deschise locale au crescut cu 1% în august și cu 25,6% de la începutul anului, ajungând la...
Ultima oră
Pe aceeași temă