17.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiExplozie urmatฤƒ de un incendiu puternic la un bloc รฎn Berceni: 40...

Explozie urmatฤƒ de un incendiu puternic la un bloc รฎn Berceni: 40 de persoane evacuate, una cu arsuri pe faศ›ฤƒ


A fost incendiu puternic รฎn cartierul Berceni. La data de 30.07.2023, DGPMB a fost sesizatฤƒ cu privire la faptul cฤƒ รฎntr-un apartament situat la etajul 3/10 al unui bloc de locuinศ›e a avut loc o explozie urmatฤƒ de incendiu. Potrivit primelor informaศ›ii de la faศ›a locului, este posibil ca explozia sฤƒ fi fost declanศ™atฤƒ de o acumulare de gaze.

Au fost evacuate aproximativ 40 de persoane. รŽn plus, o femeie 62 ani a fost rฤƒnitฤƒ, intubatฤƒ ศ™i a fost transportata la Spital Bagdasar Arseni cu arsuri la nivelul fetei.

S-a procedat la evacuarea tuturor locatarilor รฎntrucรขt pe scara blocului se simศ›ea miros puternic de gaz, a anunศ›at ISUB-IF.

Pompierii au fost alertaศ›i pentru a interveni รฎntr-o misiune pe ศ˜oseaua Berceni, unde s-a produs o explozie la un apartament cu 2 camere, la nivelul etajului 3/10.

Sectorul 4 al Municipiului Bucureศ™ti oferฤƒ sprijin familiilor afectate de explozia survenitฤƒ la un apartament de pe ศ˜oseaua Berceni

โ€žAvรขnd รฎn vedere explozia care a avut loc astฤƒzi, 30 iulie a.c., la un apartament dintr-un imobil situat pe ศ˜oseaua Berceni ศ™i รฎn urma cฤƒreia o persoanฤƒ a fost rฤƒnitฤƒ, iar alte 40 au fost evacuate, Sectorul 4 al Municipiului Bucureศ™ti este alฤƒturi de oamenii afectaศ›i de deflagraศ›ie ศ™i le va oferi acestora sprijinul de care vor avea nevoie.

La faศ›a locului au fost prezenศ›i atรขt reprezentanศ›i ai Direcศ›iei Generale de Poliศ›ie Localฤƒ Sector 4, cรขt ศ™i ai Direcศ›iei Generale de Asistenศ›ฤƒ Socialฤƒ ศ™i Protecศ›ia Copilului Sector 4, care au luat toate mฤƒsurile ce se impun รฎn vederea punerii รฎn siguranศ›ฤƒ atรขt a persoanelor evacuate, cรขt ศ™i a celorlalศ›i locatari rฤƒmaศ™i bloc.

รŽn acest moment, reprezentanศ›ii companiei de gaze au dat asigurฤƒri cฤƒ totul este รฎn regulฤƒ ศ™i cฤƒ nu mai sunt probleme, fapt pentru care oamenii se รฎntorc deja รฎn casele lor. Potrivit ultimelor verificฤƒri, ศ™ase apartamente au fost afectate รฎn urma deflagraศ›iei, iar Primฤƒria Sectorului 4 va oferi sprijin material pentru refacerea locuinศ›elor รฎn regim de urgenศ›ฤƒ.

Totodatฤƒ, Sectorul 4 al Municipiului Bucureศ™ti va solicita o expertizฤƒ de specialitate pentru a stabili cu exactitate dacฤƒ structura de rezistenศ›ฤƒ a blocului a fost sau nu afectatฤƒ, iar รฎn urma rezultatelor vor putea fi luate ศ™i alte mฤƒsuri.

Reamintim faptul cฤƒ รฎn Sectorul 4, nimeni nu este lฤƒsat รฎn urmฤƒ ศ™i cฤƒ fiecare familie afectatฤƒ de deflagraศ›ia din imobilul de pe ศ˜oseaua Berceni va fi ajutatฤƒโ€, au transmis reprezentanศ›ii Primฤƒriei Sectorului 4.

ย 

Imagine

โ€žAu fost constituite echipe de cฤƒutare-salvare a persoanelor. Pana in acest moment am evacuat 40 de locatari.

O victimฤƒ prezinta arsuri la nivelul feศ›ei, i se acorda prim-ajutor de cฤƒtre echipajul SMURD. Acศ›ioneazฤƒ 5 autospeciale de stingere, 2 autoscฤƒri, 2 autospeciale descarcerare, 2 SMURD, 1 SABIF, 1 CBRN.

Dupฤƒ prima evaluare rezultฤƒ cฤƒ mai sunt afectate uศ™ile altor 2 apartamente”, a anunศ›at ISUB-IF.

ย 



Source link

Ada Dumitrescu
Ada Dumitrescu
Ada Dumitrescu, sef departament Cultura
Cele mai citite

Donald Trump รฎl vrea pe Elon Musk รฎn echipa sa

Trump propune o comisie guvernamentalฤƒ pentru eficienศ›ฤƒ, condusฤƒ de Elon Musk รŽntr-un interviu despre viziunea sa economicฤƒ, Trump a declarat cฤƒ, dacฤƒ va ajunge la...

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...

Primarul matematician calculeazฤƒ excesul de cunoศ™tinศ›e din ศ™coli: obosealฤƒ pe banda rulantฤƒ

Ecuaศ›ia educaศ›iei romรขneศ™ti, explicatฤƒ de Nicuศ™or Dan care spune cฤƒ elevii obosesc de prea multฤƒ carte Fost olimpic la matematicฤƒ, primarul Capitalei afirmฤƒ cฤƒ, รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ