13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalE OFICIAL! FCSB - CFR Cluj se joacă pe Stadionul „Steaua”! Roș-albaștrii...

E OFICIAL! FCSB – CFR Cluj se joacă pe Stadionul „Steaua”! Roș-albaștrii revin în Ghencea după opt ani

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a patra, va fi găzduit de Stadionul „Steaua”, conform anunțului făcut luni de gruparea roș-albastră.

După ce negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru închirierea Stadionului „Steaua” la meciul roș-albaștrilor cu Dinamo au căzut în ultimul moment, vicecampioana României a făcut o nouă cerere, de această dată pentru jocul cu CFR Cluj, care a fost aprobată.

Astfel, formația patronată de Gigi Becali va reveni pe Ghencea după o pauză de 8 ani. „FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul „Steaua”. Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, au transmis reprezentanţii clubului FCSB.

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo, care trebuia să aibă loc pe Stadionul „Steaua”, s-a disputat în cele din urmă pe arena „Arcul de Triumf”, după ce contractul de punere la dispoziţie nu a mai fost semnat de echipa din primul eşalon şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua, din cauza unor clauze.

Ulterior, Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a început verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cercetând, între altele, modul de administrare a Complexului sportiv Steaua Ghencea. Inspectorii guvernamentali au efectuat controale asupra modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului şi a cheltuielilor de funcţionare a acestora, urmare şi a unor relatări ale presei sportive pe acest subiect. Perioada pentru care se realizează controlul este de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Partida FCSB – CFR Cluj se dispută duminică, de la ora 21:30. După trei etape, formația roș-albastră conduce în clasamentul Ligii 1, cu maximum de puncte, 9.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă