18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVeste bună pentru fanii Untold! TAROM introduce două noi curse către Cluj

Veste bună pentru fanii Untold! TAROM introduce două noi curse către Cluj

Fanii UNTOLD vor beneficia de două curse noi cu destinația Cluj-Napoca, special introduse pentru acest festival, informează compania, într-un comunicat.

Astfel, doritorii, îşi pot rezerva, începând de vineri, bilete pentru cursa RO645, cu plecare pe 2 august din Bucureşti (ora 17:10) şi retur pentru cursa RO608 din data de 7 august din Cluj-Napoca (ora 20:05), notează Agerpres.

“Pentru că am primit nenumărate solicitări să suplimentăm locurile către Cluj-Napoca, am decis să operăm două curse suplimentare dedicate, în special, celor care vor să călătorească rapid spre UNTOLD. Festivalierii pot prinde cursa TAROM de pe 2 august, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, cu retur pe 7 august din Cluj. Locurile sunt limitate. Cei care doresc să ajungă cu avionul la Cluj, pentru Festivalul UNTOLD, ar trebui să achiziţioneze rapid biletele noi pe care le-am scos de astăzi la vânzare”, au declarat reprezentanţii TAROM.

Biletele noi au fost puse în vânzare de vineri, 28 iulie, şi se pot achiziţiona rapid de pe www.tarom.ro sau prin aplicaţia TAROM pentru IOS şi Android.

A 8-a ediţie a festivalului UNTOLD se va desfăşura în perioada 3- 6 august.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Eficiente și igienice – alege consumabilele de hârtie de unică folosință!

În orice domeniu profesional - sanatate, educație, HoReCa, administrație publică, economic -  igiena este un detaliu important pentru a menține un mediu de lucru...

Începe Festivalul Filmului European 2024

Institutul Cultural Român dă startul celei de-a 28-a ediții FFE chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, la Sala Luceafărul (fostul CinemaPro) cu filmul...
Ultima oră
Pe aceeași temă