11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăPoliticăHellvig va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, susține un lider...

Hellvig va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, susține un lider PNL

Hellvig va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, susține primarul liberal al municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Întrebat în emisiunea “Insider politic” de la Prima TV cum a perceput demisia lui Eduard Hellvig din fruntea SRI, Vergil Chițac a răspuns: “Sincer, eu cred că domnul Hellvig vrea să îmbrăţişeze o carieră politică”.

De altfel, Chițac este de părere și că Hellvig se va întoarce în PNL: “Da, asta este impresia mea, şi cred că va participa la alegeri anul viitor.”

Ba mai mult, liderul PNL nu exclude ca Hellvig să participe la alegerile prezidențiale: “Există acest scenariu. Nu aş merge până într-acolo, însă nu mi se pare deloc lipsit de logică şi de perspectivă ca la alegerile europarlamentare domnul Hellvig să fie pe listă”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia a sărbătorit victoria asupra nazismului cu o paradă militară în Piața Roșie

Rusia a marcat victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, la două zile după ce Vladimir Putin și-a reconfirmat...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Rusia și China subiectele principale ale alegerilor prezidențiale din Lituania

În Lituania va avea loc duminică primul tur al alegerilor prezidenţiale, la care au drept de vot circa 2,5 milioane din cei 2,8 cetăţeni;...
Ultima oră
Pe aceeași temă