21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportAlte sporturiTenis de masă: Bernadette Szocs, medalie de aur pentru România la Jocurile...

Tenis de masă: Bernadette Szocs, medalie de aur pentru România la Jocurile Europene

Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a câştigat spectaculos medalia de aur în proba feminină de simplu din cadrul Jocurilor Europene de la Cracovia.

Sportiva noastră a învins-o în finală pe Xiaoxin Yang (Monaco), cu scorul de 4-3 (4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3). Bernadette Szocs s-a impus după aproape o oră de joc (56 minute), revenind de la 1-3 la seturi. Ea a câştigat două seturi pe muchie de cuţit, cu 13-11 şi 11-9, iar în decisiv s-a impus clar, cu 11-3.

Tot marţi, Elizabeta Samara a cucerit medalia de bronz în proba feminină de simplu, după ce a învins-o pe poloneza Natalia Bajor, cu 4-3 (11-9, 4-11, 13-11, 11-7, 9-11, 9-11, 11-7).

În semifinale, Szocs a trecut de Natalia Bajor, cu 4-0 (11-6, 11-9, 11-3, 11-5), iar Samara a fost învinsă de Yang cu 4-0 (11-9, 11-5, 11-9, 11-4).

România a obţinut trei medalii la tenis de masă la Jocurile Europene din Polonia, aur prin Bernadette Szocs, bronz prin Elizabeta Samara şi perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la dublu mixt.

Palmaresul României la tenis de masă la Jocurile Europene înaintea ediţiei din Polonia era de două medalii de argint, ambele la Minsk în 2019 – la echipe feminin (Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro) şi dublu mixt (Ovidiu Ionescu, Bernadette Szocs).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Visul Î.P.S. Ciolacu – Academia Catavencu

Î.P.S. Marcel Ciolacu… Nu, nu a trecut la cele bisericești. Î.P.S. înseamnă Întâiul Președinte Simigiu. Așadar, Î.P.S. Marcel Ciolacu a avut un vis....
Ultima oră
Pe aceeași temă