4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalSferturile de finalฤƒ din Europa League. Manchester United - Sevilla ลŸi Feyenoord...

Sferturile de finalฤƒ din Europa League. Manchester United – Sevilla ลŸi Feyenoord – AS Roma, capete de afiศ™

Manchester United – Sevilla ลŸi Feyenoord – AS Roma sunt cele mai interesante dueluri din sferturile de finalฤƒ ale Europa League, potrivit tragerii la sorลฃi efectuate vineri, la Nyon.

United, care a cucerit trofeul รฎn 2017, va รฎnfrunta echipa care deลฃine cele mai multe trofee รฎn competiลฃie (Cupa UEFA/Europa League), ลŸase la numฤƒr (2005/06, 2006/07, 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2019/20).

โ€žDiavolii roลŸiiโ€ au reuลŸit sฤƒ o elimine รฎn faza anterioarฤƒ pe cealaltฤƒ echipฤƒ din Sevilla, Betis, dupฤƒ 4-1 pe Old Trafford ลŸi 1-0 รฎn deplasare.

Sevilla a cรขลŸtigat ambele dueluri cu Manchester United, รฎn semifinalele ediลฃiei 2019/20 a Europa League (2-1 la general) ลŸi รฎn optimile Ligii Campionilor รฎn ediลฃia 2017/18 (tot cu 2-1).

AS Roma ลŸi Feyenoord se vor รฎnfrunta รฎntr-o reeditare a primei finale a Europa Conference League, cรขลŸtigat anul trecut de โ€žgiallorossiโ€ cu 1-0.

Juventus (a cรขลŸtigat Cupa UEFA de trei ori) o va รฎnfrunta pe Sporting Lisabona, formaลฃie care a eliminat-o pe Arsenal. Juve ลŸi Sporting s-au confruntat o singurฤƒ datฤƒ, รฎn sezonul 2017/18 al Ligii Campionilor, โ€žBฤƒtrรขna Doamnฤƒโ€ cรขลŸtigรขnd cu 2-1 la Torino, dupฤƒ care a remizat la Lisabona, 1-1.

Belgienii de la Union Saint-Gilloise au eliminat-o pe Union Berlin ลŸi vor juca din nou contra unei echipe germane, Bayer Leverkusen, cรขลŸtigฤƒtoarea ediลฃiei din 1988 a Cupei UEFA.

Finala se va juca pe 31 mai, la Budapesta, pe Puskas Arena, stadion cu o capacitate de 65.000 de locuri. Ambasadorul finalei este fostul internaลฃional maghiar Zoltan Gera.

SFERTURI DE FINALฤ‚ (turul – 13 aprilie, returul – 20 aprilie)

Manchester United – Sevilla FC
Juventus Torino – Sporting Lisabona
Bayer Leverkusen – Union Saint-Gilloise
Feyenoord Rotterdam – AS Roma

SEMIFINALE (turul 11 mai, returul 18 mai)

Juventus Torino/Sporting Lisabona – Manchester United/Sevilla FC
Feyenoord Rotterdam/AS Roma – Bayer Leverkusen/Union Saint-Gilloise

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  TwitterFacebook ศ™i Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ