10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiCSM Târgovişte, în semifinalele Cupei CEV la volei feminin

CSM Târgovişte, în semifinalele Cupei CEV la volei feminin

CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Cupei CEV la volei feminin, după ce a învins formația greacă Olympiakos Pireu, cu scorul de 3-1 (26-24, 25-13, 19-25, 25-16), joi seara, în deplasare, la Rentis, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Vicecampioana României, care în tur s-a impus cu 3-2, a câştigat în Grecia după o oră şi 40 de minute.

CSM Târgovişte a câştigat dramatic primul set, cu 26-24, după ce a fost condusă cu 21-19. Apoi, echipa antrenată de italianul Giovanni Caprara şi-a dublat avantajul, câştigând setul secund fără drept de apel. După un set mai slab, cedat cu 19-25, CSM s-a impus categoric şi în manşa a patra a meciului, câştigând cu 3-1.

        În semifinale, CSM Târgovişte va întâlni campioana României, CSM Volei Alba Blaj, astfel că ţara noastră va avea în mod cert o reprezentantă în finală.

        CSM Volei Alba Blaj a obţinut calificarea în semifinale după dubla victorie contra polonezelor de la Budowlani Lodz, cu 3-1 şi 3-2.

        Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

        Cătălin Mihai
        Cătălin Mihai
        Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
        Cele mai citite

        Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

        Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...

        Darius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece cât ne țin picioarele”

        După ce FCSB a primit oficial trofeul de campioană a Ligii 1, primul după o „secetă” de nouă ani, căpitanul formației roș-albastre, Darius Olaru,...

        Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

        România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...
        Ultima oră
        Pe aceeași temă