17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportCM Qatar: Anglia merge în sferturi. A învins Senegalul cu 3-0

CM Qatar: Anglia merge în sferturi. A învins Senegalul cu 3-0

Anglia a dat clasă după un început dificil și a învins fără probleme Senegalul cu 3-0 la Cupa Mondială 2022 și s-a calificat în sferturile de finală.

Rezultatul pregătește o confruntare ispititoare cu Franța, care a învins Polonia cu 3-1 mai devreme în această zi, pentru echipa lui Gareth Southgate, în prima întâlnire a celor doi grei europeni în faza eliminatorie la o Cupă Mondială.

Jordan Henderson și căpitanul Harry Kane au marcat amândoi cu puțin timp înainte de pauză pentru a asigura un avantaj de 2-0 la pauză împotriva unei echipe a Senegalului care a părut pe deplin pregătită pentru această partidă.

Rapidul atacant senegalez Boulaye Dia, care a fost destul de periculos pe contraatac, a fost cel mai aproape de gol pentru echipa africană.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă