20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Ninsori abundente lovesc vestul statului New York

VIDEO: Ninsori abundente lovesc vestul statului New York

Părți din vestul statului New York au fost acoperite vineri (18 noiembrie) de aproape un metru și jumătate de zăpadă cu “efect de lac”.

Rafalele ar putea persista până duminică, creând rafale sporadice de zăpadă intensă care ar putea depăși 1,5 metri de zăpadă în apropierea orașului Buffalo, care se află la capătul estic al lacului.

Aproape 6.500 de persoane au rămas fără curent electric în zona Buffalo începând de vineri dimineață, potrivit Poweroutage.us. Părți din autostrada New York Thruway au fost închise, iar zborurile au fost anulate la Aeroportul Internațional Buffalo Niagara.

Districtul Buffalo Public Schools, al doilea ca mărime din stat, care deservește 32.000 de elevi a anulat toate cursurile.

Chiar și așa, unii locuitori din vestul New York-ului nu au fost afectați. Reuters a surprins imagini cu mai multe persoane care își luau vehiculele lor de teren, sau ATV-uri, pentru a se plimba pe drumurile din Buffalo în mijlocul furtunii de zăpadă.

Buffalo este al doilea cel mai populat oraș din statul New York, cu aproximativ 278.000 de locuitori.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă