18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSportSimona Halep se opeศ™te รฎn sferturi la Eastbourne

Simona Halep se opeศ™te รฎn sferturi la Eastbourne

Sportiva noastrฤƒ rฤƒmâne, totuศ™i, în competiศ›ia de dublu, unde va juca în semifinale, alฤƒturi de Raluca Olaru. Cuplul român va da piept cu Kirsten Flipkens (Belgia, 33 de ani, 26 WTA la dublu) ศ™i Bethanie Mattek-Sands (SUA, 34 de ani, 100 WTA la dublu).

Pentru prezenศ›a în sferturile de finalฤƒ, Simona Halep va primi un cec de 23.455 de dolari ลŸi 100 de puncte WTA.

UPDATE: Final de meci pe iarba de la Eastbourne. Simona Halep pierde ศ™i al doilea set, cu 6-3, iar Kerber merge mai departe în semifinale.

UPDATE: Simona Halep a început meciul slab, dar a echilibrat pe final. Insuficient însฤƒ. Angelique Kerber câศ™tigฤƒ primul set cu 6-4.

UPDATE: Meciul începe la ora 15.05, din cauzฤƒ cฤƒ partida care se joacฤƒ mai devreme a intrat în decisiv.

Kerber este o specialistฤƒ pe iarbฤƒ. De la Eastbourne 2018, nemศ›oaica are 15 victorii ศ™i nicio înfrângere în meciurile disputate la turneele jucate pe iarbฤƒ, totul culminând cu titlul obศ›inut la Wimbledon. În comparaศ›ie, Halep (locul 7 WTA) are un palmares mai slab pe aceastฤƒ suprafaศ›ฤƒ, acolo unde, în faศ›a jucฤƒtoarelor din Top 10, are o victorie ศ™i 4 înfrângeri.

La meciurile directe, Halep o conduce pe Kerber cu 6-4, iar prima întâlnire directฤƒ dintre cele douฤƒ jucฤƒtoare a avut loc în urmฤƒ cu 10 ani. Interesant este cฤƒ toate cele 4 victorii ale lui Kerber în faศ›a Simonei au avut loc în 2016 (la Fed Cup, la Wimbledon, la Montreal ศ™i la Cincinnati), iar o singurฤƒ datฤƒ a învins-o în 3 seturi. În schimb, Halep a avut nevoie de 3 seturi în 5 dintre cele 6 meciuri pe care le-a câศ™tigat cu jucฤƒtoarea de origine germanฤƒ.

Meciul poate fi urmฤƒrit AICI:

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Alfred Bulai, audiat din nou pentru acuzaศ›ii de agresiune sexualฤƒ. Anchetatorii fac percheziศ›ii suplimentare

Sociologul Alfred Bulai, reศ›inut miercuri dimineaศ›ฤƒ, a fost adus joi รฎn faศ›a procurorilor de la Parchetul Judecฤƒtoriei Sectorului 1 pentru a fi audiat รฎn...

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...

DSU ศ™i STS lucreazฤƒ la extinderea sistemului RO-Alert. Mesajele, transmise ศ™i la televizor

Departamentul pentru Situaศ›ii de Urgenศ›ฤƒ ศ™i Serviciul de Telecomunicaศ›ii Speciale au anunศ›at recent extinderea sistemului de avertizare RO-Alert, care va include acum ศ™i canale...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ