12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalPrinții Charles și William ai Marii Britanii au mers la Castelul Balmoral,...

Prinții Charles și William ai Marii Britanii au mers la Castelul Balmoral, la regina Elisabeta a II-a

Prinţul Charles şi Prinţul William ai Marii Britanii s-au deplasat joi la Castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia a reginei Elisabeta a II-a, unde se află suverana, după ce s-a aflat că medicii sunt îngrijoraţi pentru starea de sănătate a acesteia, transmite Reuters.

”Alteţele lor regale Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall au călătorit la Balmoral”, a declarat un purtător de cuvânt al Clarence House, conform agerpres.ro.

O sursă de la Palatul Kensington a confirmat şi deplasarea prinţului William.

Regina Elisabeta a II-a este sub strictă supraveghere medicală după ce oficialii medicali ai Palatului Buckingham s-au declarat îngrijorați de starea ei de sănătate.

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, 96 de ani, se deteriorează.

Regina Elisabeta a II-a a ajuns sub supraveghere medicală, veștile din ultima vreme fiind destul de dure pentru ea

Şi nu sunt zvonuri, ci o declaraţie oficială a medicilor de la Palatul Buckingham.

După noi analize la care ar fi fost supusă în această dimineaţă, cadrele medicale nu o pierd din vedere, anunţând: „Starea ei ne îngrijorează”, conform epicnews.ro.

Regina Elisabeta a îndurat veşti grele. Cu doar un an în urmă, s-a despărţit de tovarăşul ei de o viaţă, soţul Prinţul Philip.

Regina Elisabeta participă la slujba de pomenire a defunctului soț

Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a făcut prima apariție publică în ultimele cinci luni. Aceasta s-a alăturat familiei regale și altor demnitari la o slujbă comemorativă în onoarea soțului ei, Prințul Philip, care a murit anul trecut.

Philip, Ducele de Edinburgh, care a fost alături de soția sa timp de mai bine de șapte decenii, a murit în casa lor, la Castelul Windsor, în aprilie, cu două luni înainte de împlinirea a 100 de ani.

Doar 30 de persoane îndoliate au putut să participe atunci la slujba lui de înmormântare, din cauza regulilor stricte legate de coronavirus, ceea ce a însemnat că Regina a stat singură, în timp ce soțul ei de 73 de ani a fost coborât în ​​Bolta Regală a Capelei Sf. Gheorghe a castelului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă