13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVrancea: O ucraineancă a pierdut controlul volanului din cauza oboselii: "Dacă era...

Vrancea: O ucraineancă a pierdut controlul volanului din cauza oboselii: “Dacă era româncă, lua amendă!”

O ucraineancă a pierdut controlul volanului din cauza oboselii și și-a avariat mașina. Aceasta se îndrepta către Germania.

“Din păcate, oboseala și-a spus cuvântul! Doamna din imagine, originară din Ucraina, era în drum spre Germania, când, la un moment dat, a pierdut controlul autoturismului și l-a avariat.

Sursa Foto – Poliția Română / Facebook

Colegii noștri de la Secția 8 Poliție Rurală Tulnici, județul Vrancea, s-au desplasat și au constatat cele sesizate, dar și faptul că aceasta nu avea posibilitatea financiară pentru reparații. O mobilizare din suflet a avut loc…

Nea’ Relu s-a oferit să repare autoturismul, iar câțiva localnici, împreună cu polițiștii din Tulnici, au strâns suma necesară pentru achiziționarea pieselor.Patru zile a durat reparația, timp în care doamna a fost cazată cu drag la o pensiune din zonă.Încă o dată demonstrăm că noi, românii, suntem inimoși!, transmite Poliția Română pe pagina de Facebook.

Comentariile nu au încetat să apară – O femeie e de părere că dacă era româncă, lua amendă

Comentariile nu au încetat să apară pe pagina de Facebook. O femeie susține că “Dacă era o româncă își lua amendă, dar asa pentru altii va place sa va afirmați cu fapte bune, doar ca sa cadeți voi bine. Mai bine v-ați preocupa de copiii chinuiți de soartă, care chiar merita atenția si ajutorul tuturor!”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă