17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăLifestyleSerialul în care a jucat Zelenski, disponibil și în România

Serialul în care a jucat Zelenski, disponibil și în România

Pro TV a cumpărat serialul ucrainean „Servant of the People” / „Servitorul poporului”, în care președintele Ucrainei Volodymyr Zelenski joacă rolul principal, scrie TV Mania.

Marile rețele globale de televiziune au anunțat preluarea serialului „Servitorul poporului”, producția ucrainiană în care Volodimir Zelenski joacă rolul unui președinte. Publicația Deadline menționează că atât canalul britanic Channel 4, cât și MBC, care emite în Orientul Mijlociu, ANT 1 în Grecia și PRO TV din România urmează să distribuție serialul.

Serialul este o comedie, dar și un document important de unde provine Zelenskiy. Președintele său fictiv este un om normal, care își dezvoltă rolul de lider eroic și adorat.

În timp ce scenariul lumii reale cu care se confruntă Zelenski și poporul ucrainean este mult mai sumbru și îngrozitor decât comedia serialului.

Există paralele evidente cu situația din lumea reală, iar „Servant of the People” este o piesă fascinantă, importantă și istorică a televiziunii.

O serie de radiodifuzori majori au convenit deja asupra licențelor serialului în ultima săptămână, inclusiv Channel 4 în Marea Britanie, MBC în Orientul Mijlociu, ANT 1 în Grecia și PRO TV în România.

Trei sezoane ale serialului, precum și un lungmetraj sunt toate disponibile pentru licență de la Eccho Rights.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Ambasadorului SUA la Budapesta a criticat Ungaria pentru apropierea de Putin

Ambasadorului SUA, David Pressman, la Forumul Budapesta 2024, din data de 18 septembrie, a vorbit despre alegerile din SUA și legătura dintre pe care...

Dinamo caută întăriri! Pitu și Dobre sunt pe lista lui Kopic

După un început promițător de sezon, Dinamo București negociază aducerea a doi mijlocași importanți, Alexi Pitu și Alexandru Dobre, pentru a întări echipa în...

Toni Greblă va restitui Curții de Conturi suma de bani necuvenită

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a afirmat joi că va restitui, până la finalul anului, suma pe care Curtea de Conturi a...
Ultima oră
Pe aceeași temă