14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO Tavanul aeroportului din Istanbul s-a prăbușit din cauza zăpezii

VIDEO Tavanul aeroportului din Istanbul s-a prăbușit din cauza zăpezii

Tavanul aeroportului din Istanbul, care a fost inaugurat în urmă cu mai puțin de trei ani, s-a prăbușit din cauza zăpezii abundente. Mai multe zboruri au fost anulate.

Tavanul aeroportului din Istanbul s-a prăbușit

Operațiunile au fost suspendate din cauza condițiilor meteo nefavorabile care au lovit țara în weekend. Greutatea acumulată a zăpezii a făcut chiar prăbușirea acoperișului unui terminal de marfă turcesc. Nu au fost raportate răniri la momentul publicării.

Acest terminal, cel mai aglomerat din Europa în ultimul an, a suspendat, de asemenea, toate zborurile de intrare și de ieșire. Potrivit unui comunicat de presă emis în urmă cu doar câteva ore, aeroportul a precizat că „din cauza condițiilor nefavorabile toate zborurile au fost suspendate temporar din motive de siguranță”.

Este prima dată când aeroportul trebuie să suspende operațiunile din cauza vremii nefavorabile de la deschiderea sa în aprilie 2019. Potrivit informațiilor de la aeroport, unsprezece aeronave, cu pasageri la bord, ar fi în poziție de degivrare. Din motive de siguranță, operatorul terminalului nu le permite să debarce și nici personalul de la sol nu poate veni în asistență.

Potrivit guvernului turc, aproximativ 4.600 de persoane au rămas blocate în toată țara. În total, 6.750 de persoane au fost evacuate în locuri de cazare temporare.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă