16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalUn bărbat din Noua Zeelandă a avut un gândac în ureche timp...

Un bărbat din Noua Zeelandă a avut un gândac în ureche timp de 3 zile înainte ca un medic să-l scoată

Un bărbat din Noua Zeelandă a descoperit că un gândac trăia în urechea lui de trei zile. Un medic a fost nevoit să scoată gândacul în două etape: prima dată cu penseta și apoi cu un dispozitiv de aspirare, notează Insider.com.

Un bărbăt din Noua Zeelandă a găzduit fără să vrea un gândac care i s-a cuibărit în urechea lui timp de trei zile. Zane Wedding, în vârstă de 40 de ani, a crezut inițial că i s-a înfundat urechea stângă după ce a mers la înot. Dar, când rezidentul din Auckland s-a trezit simțind o senzație extrem de neplăcută, a mers direct la medic.

Doctorul nu a găsit gândacul, a declarat Wedding pentru Insider. În schimb, a i-a spus că principala cauză sunt celule moarte ale pielii de pe timpanul său și că senzația va dispărea de la sine.

„Când i-am spus că simt ceva în ureche, mi-a spus că trebuie să folosesc un uscător de păr pentru a elimina orice exces de apă”, a spus el. „Am stat, literalmente, acasă, cu un uscător de păr, încercând să usuc apa din ureche, în timp ce gândacul nu mișca.”

Când Insider l-a întrebat pe Wedding dacă se va întoarce vreodată la doctorul menționat mai sus, acesta a spus: „Niciodată!”

După ce a mers la un alt specialist, acesta i-a identificat problema și a reușit să elimine gândacul.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă