5 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalUn bărbat din Noua Zeelandă a avut un gândac în ureche timp...

Un bărbat din Noua Zeelandă a avut un gândac în ureche timp de 3 zile înainte ca un medic să-l scoată

Un bărbat din Noua Zeelandă a descoperit că un gândac trăia în urechea lui de trei zile. Un medic a fost nevoit să scoată gândacul în două etape: prima dată cu penseta și apoi cu un dispozitiv de aspirare, notează Insider.com.

Un bărbăt din Noua Zeelandă a găzduit fără să vrea un gândac care i s-a cuibărit în urechea lui timp de trei zile. Zane Wedding, în vârstă de 40 de ani, a crezut inițial că i s-a înfundat urechea stângă după ce a mers la înot. Dar, când rezidentul din Auckland s-a trezit simțind o senzație extrem de neplăcută, a mers direct la medic.

Doctorul nu a găsit gândacul, a declarat Wedding pentru Insider. În schimb, a i-a spus că principala cauză sunt celule moarte ale pielii de pe timpanul său și că senzația va dispărea de la sine.

„Când i-am spus că simt ceva în ureche, mi-a spus că trebuie să folosesc un uscător de păr pentru a elimina orice exces de apă”, a spus el. „Am stat, literalmente, acasă, cu un uscător de păr, încercând să usuc apa din ureche, în timp ce gândacul nu mișca.”

Când Insider l-a întrebat pe Wedding dacă se va întoarce vreodată la doctorul menționat mai sus, acesta a spus: „Niciodată!”

După ce a mers la un alt specialist, acesta i-a identificat problema și a reușit să elimine gândacul.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Criza din Ucraina bagă România în ședință de urgență! Klaus Iohannis convoacă CSAT

Criza din Ucraina. Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Întâlnirea va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022,...

Cum îți poți îmbunătăți mediul ambiental în casă?

Pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, trebuie să efectuezi anumite modificări specifice în casă, în scopul de a avea un mediu ambiental mai plăcut, relaxant...

Unirea Principatelor Române, celebrată de Biblioteca Metropolitană București

Unirea Principatelor Române va fi celebrată de Biblioteca Metropolitană București (BMB), prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București (PMB), printr-o serie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă