24.6 C
București
marți, 28 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalUn bărbat din Noua Zeelandă a avut un gândac în ureche timp...

Un bărbat din Noua Zeelandă a avut un gândac în ureche timp de 3 zile înainte ca un medic să-l scoată

Un bărbat din Noua Zeelandă a descoperit că un gândac trăia în urechea lui de trei zile. Un medic a fost nevoit să scoată gândacul în două etape: prima dată cu penseta și apoi cu un dispozitiv de aspirare, notează Insider.com.

Un bărbăt din Noua Zeelandă a găzduit fără să vrea un gândac care i s-a cuibărit în urechea lui timp de trei zile. Zane Wedding, în vârstă de 40 de ani, a crezut inițial că i s-a înfundat urechea stângă după ce a mers la înot. Dar, când rezidentul din Auckland s-a trezit simțind o senzație extrem de neplăcută, a mers direct la medic.

Doctorul nu a găsit gândacul, a declarat Wedding pentru Insider. În schimb, a i-a spus că principala cauză sunt celule moarte ale pielii de pe timpanul său și că senzația va dispărea de la sine.

„Când i-am spus că simt ceva în ureche, mi-a spus că trebuie să folosesc un uscător de păr pentru a elimina orice exces de apă”, a spus el. „Am stat, literalmente, acasă, cu un uscător de păr, încercând să usuc apa din ureche, în timp ce gândacul nu mișca.”

Când Insider l-a întrebat pe Wedding dacă se va întoarce vreodată la doctorul menționat mai sus, acesta a spus: „Niciodată!”

După ce a mers la un alt specialist, acesta i-a identificat problema și a reușit să elimine gândacul.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia amenință din nou NATO cu al treilea război mondial

Orice intruziune în peninsula Crimeea din partea unui stat membru NATO ar putea echivala cu o declaraţie de război la adresa Rusiei, care ar...

Ambasadorul Marii Britanii s-a întâlnit cu liderul separatist din Transnistria

Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, Steven Fisher, s-a întâlnit cu liderul separatist din Transnistria, Vadim Krasnoselski. Întâlnirea a avut loc în orașul Tiraspol,...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 205: Consiliul de Securitate al ONU se reunește, după ultimele bombardamente ale Kremlinului

UPDATE, ora 09:14: Bilanţul morţilor în urma atacului cu rachetă al forţelor ruse asupra unui centru comercial din Kremenciuk a crescut la 16 morţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă