13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInternaționalIncendiu în Barcelona. Patru români morți

Incendiu în Barcelona. Patru români morți

Patru persoane, printre care un bebeluș și un băiețel de trei ani, au murit într-un incendiu la o bancă abandonată din centrul Barcelonei, anunță rte.ie.

Pompierii chemați la fața locului au reușit să salveze patru persoane, însă o familie de români din patru persoane a fost răpusă de flăcările violente izbucnite în interiorul unei bănci abandonate, acolo unde locuiau mai multe familii nevoiașe.

“În timp ce ne luptam cu focul, am găsit patru persoane. Serviciile de urgență au încercat să le resusciteze, dar din păcate nu au putut face nimic pentru a-i salva”, a declarat șeful pompierilor, Angel Lopez.

Cotidianul La Vanguardia din Barcelona a notat că toți sunt membri ai unei familii de români.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Catalonia, Mossos d’Esquadra, a declarat că a fost deschisă o anchetă cu privire la cauzele incendiului.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă