12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAntena 1, emisie suspendată timp de zece minute în Prime Time

Antena 1, emisie suspendată timp de zece minute în Prime Time

Antena 1 a primit o sancțiune extrem de dură din partea CNA. Postul TV a avut emisia suspendată timp de 10 minute, joi, 7 octombrie 2021 în Prime Time, între 19:00 şi 19:10, în timpul Observatorului din cauza derapajelor grave ale unei ediții din cadrul emisiunii Acces Direct.

Renumita emisiune, Acces Direct a prezentat cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti.

Doi copii au căzut de la etajul al zecelea şi au murit, după ce au rămas nesupravegheaţi. S-a întâmplat în Ploieşti, la începutul lunii august. Mama lor era în live, pe Facebook, în momentul în care a avut loc accidentul şi s-a sesizat abia când i-a bătut poliţia la uşă, scrie Pagina de Media. 

Valentin Jucan este cel care a propus sancţiunea. Acesta a spus: 

„Mi-a dat senzaţia că parcă le-a părut rău că nu au avut o cameră acolo când s-a întâmplat”. Un post de televiziune nu trebuia să îşi calce în picioare misiunea şi anumite linii ale decenţei. Modul în care s-a susţinut dialogul şi emisiunile cu acei sărmani oameni a fost o atidunine plină de cruzime. Reacţiile moderatorului au fost crude. Nu pentru asta a primit Antena 1 licenţă”.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă