7.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiDin nou a fost haos pe calea feratฤƒ. รŽntรขrzieri mari dupฤƒ o...

Din nou a fost haos pe calea feratฤƒ. รŽntรขrzieri mari dupฤƒ o avarie la Regionala CF Timiศ™oara

O avarie la alimentarea cu energie electricฤƒ pe raza Regionalei CF Timiศ™oara a fฤƒcut ca cinci trenuri sฤƒ aibฤƒ รฎntรขrzieri รฎntre 100 ศ™i 300 de minute. Sรขmbฤƒtฤƒ sunt posibile ศ™i alte รฎntรขrzieri, anunศ›ฤƒ CFR Cฤƒlฤƒtori.

Conform CFR Cฤƒlฤƒtori, รฎn noaptea de vineri spre sรขmbฤƒtฤƒ, din cauza unor deranjamente ale infrastructurii de alimentare cu energie electricฤƒ a reศ›elei de tracศ›iune a trenurilor รฎntre staศ›iile Braniศ™ca โ€“ Ilia, s-au produs รฎntรขrzieri รฎn circulaศ›ia trenurilor care au trecut prin zona afectatฤƒ.

Trenurile CFR Cฤƒlฤƒtori care tranziteazฤƒ segmentul afectat ลŸiโ€“au reluat circulaลฃia รฎncepรขnd cu ora 7.00, ca urmare a redeschiderii circulaลฃiei feroviare.

Circulaลฃia trenurilor se realizeazฤƒ prin tractarea cu locomotive diesel asigurate de CFR Cฤƒlฤƒtori.

Pรขnฤƒ la normalizarea circulaศ›iei existฤƒ posibilitatea sฤƒ se รฎnregistreze ลŸi alte รฎntรขrzieri รฎn circulaศ›ia trenurilor.

Trenurile afectate pรขnฤƒ la ora 7.00, ca urmare a รฎntreruperii energiei electrice la reศ›eaua de tracศ›iune a trenurilor:

* IR 472 cu o รฎntรขrziere de aproximativ 300 minute
* IR 473 cu o รฎntรขrziere de aproximativ 200 minute
* IR 1765 cu o รฎntรขrziere de aproximativ 200 minute
* IR 347 cu o รฎntรขrziere de aproximativ 100 minute
* R 2042 cu o รฎntรขrziere de aproximativ 200 minute.

Tot pe magistrala 900, din cauza unor deranjamente รฎn sistemul de alimentare cu energie electricฤƒ de la reศ›eaua de tracศ›iune a trenurilor รฎntre staศ›iile Atรขrnaศ›i โ€“ Roศ™iori Nord, ternul R 9307 a avut o รฎntรขrziere de aproximativ 150 minute. Cฤƒlฤƒtorii au fost preluaศ›i de un alt tren.

Sรขmbฤƒtฤƒ, sunt posibile รฎntรขrzieri pentru trenurile care trec prin zonele afectate, dar ศ™i pentru alte trenuri de pe relaศ›ii adiacente, รฎn condiศ›iile รฎn care cฤƒlฤƒtorii de pe trenurile รฎntรขrziate trebuie preluaศ›i.

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Consilier judeศ›ean din Gorj, sฤƒltat de mascaศ›i ศ™i dus la audieri

รŽn cartierul Obreja din Tรขrgu Jiu, joi dimineaศ›a, poliศ›iศ™ti de la Brigada de Combatere a Criminalitฤƒศ›ii Organizate ศ™i jandarmi din Brigada Specialฤƒ de Intervenศ›ie...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Fii brand รฎntรขi la tine acasฤƒ

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbrฤƒ, deศ™i au nevoie de luminฤƒ ศ™i soare mult, produsele romรขneศ™ti sunt rara avis pe rafturile marilor...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ