16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăFilmS-a făcut clasamentul după încasări al celor mai bune filme lansate în...

S-a făcut clasamentul după încasări al celor mai bune filme lansate în pandemie

Studiourile Disney și Marvel cu producția „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” a avut încasări de 71,4 milioane de dolari în acest weekend, acesta fiind al doilea cel mai bun box-office pentru un film lansat în timpul pandemiei, scrie CNN.

Titlul pentru cele mai mari încasări din week-end-ul de lansare din SUA din pandemie, cu 80 de milioane de dolari este deținut de „Black Widow” în prezent.

În plan internațional, „Shang-Chi” a vândut din bilete circa 56,2 milioane de dolari, aducând totalul global estimat pentru vineri, sâmbătă și duminică la 127,6 milioane de dolari. Totuși filmul nu a primit încă undă verde pentru lansare în China.

„Shang-Chi” este primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de când a început pandemia. „Black Widow”, care a fost lansat în iulie, a debutat în cinematografe dar și în serviciul Disney +.

Multe studiouri au urmat un plan similar de lansare pe tot parcursul pandemiei, optând pentru a face filmele disponibile în cinematografe și pe serviciile de streaming.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă