0.1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăFilmS-a făcut clasamentul după încasări al celor mai bune filme lansate în...

S-a făcut clasamentul după încasări al celor mai bune filme lansate în pandemie

Studiourile Disney și Marvel cu producția „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” a avut încasări de 71,4 milioane de dolari în acest weekend, acesta fiind al doilea cel mai bun box-office pentru un film lansat în timpul pandemiei, scrie CNN.

Titlul pentru cele mai mari încasări din week-end-ul de lansare din SUA din pandemie, cu 80 de milioane de dolari este deținut de „Black Widow” în prezent.

În plan internațional, „Shang-Chi” a vândut din bilete circa 56,2 milioane de dolari, aducând totalul global estimat pentru vineri, sâmbătă și duminică la 127,6 milioane de dolari. Totuși filmul nu a primit încă undă verde pentru lansare în China.

„Shang-Chi” este primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de când a început pandemia. „Black Widow”, care a fost lansat în iulie, a debutat în cinematografe dar și în serviciul Disney +.

Multe studiouri au urmat un plan similar de lansare pe tot parcursul pandemiei, optând pentru a face filmele disponibile în cinematografe și pe serviciile de streaming.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Dâncu explică că cei 1000 militari americani veneau oricum în România, indiferent de presiunile Rusiei în Ucraina

Ministrul apărării naţionale, Vasile Dîncu, a declarat miercuri seară că decizia privind desfăşurarea în următoarea perioadă a unui contingent de 1.000 de militari americani...

Importanta standardizarii proceselor unde lucram. Euromaster implementeaza bune practici recunoscute

In termeni concisi, standardizarea proceselor aferente unui job/loc de munca implica urmarea indeaproape a procedurilor si protocoalelor instituite pentru indeplinirea corespunzatoare a unei sarcini...

Franța își trimite ministrul Apărării și ministrul de Externe în România

Ministrul francez al Apărării și ministrul francez de Externe sosesc în România, în contextul creșterii tensiunilor între NATO și Rusia. Ministrul Apărării, doamna Florence Parly,...
Ultima oră
Pe aceeași temă