25 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒFamilieCum organizezi o zi de naศ™tere perfectฤƒ pentru copilul tฤƒu?

Cum organizezi o zi de naศ™tere perfectฤƒ pentru copilul tฤƒu?

Zilele de naศ™tere ale copiilor noศ™tri sunt รฎntotdeauna un motiv de sฤƒrbฤƒtoare, dar pe mฤƒsurฤƒ ce cresc petrecerile pentru ei devin din ce รฎn ce mai elaborate, planificarea รฎnlocuieศ™te distracศ›ia.

Fiecare pฤƒrinte doreศ™te sฤƒ รฎi ofere copilului sฤƒu o petrecere de neuitat, dar acest lucru poate fi destul de dificil. 

Urmฤƒtorii 5 paศ™i te vor ajuta sฤƒ planifici o petrecere a zilei de naศ™tere perfectฤƒ:

Stabileศ™te-ศ›i prioritฤƒศ›ile de planificare

รŽn primul rรขnd, puneศ›i aceastฤƒ รฎntrebare: „ce รŽศ›i doreศ™ti sฤƒ economiseศ™ti, timp, bani sau efort? „.  Desigur, conservarea celor trei este cea mai bunฤƒ victorie.

Dacฤƒ ai timp pentru planificare te poศ›i ocupa tu ศ™i sฤƒ reduci costul cheltuielilor. Dacฤƒ nu ai timp ศ™i ai bani poศ›i apela la o firmฤƒ de animatori petreceri copii.

Dacฤƒ vrei sฤƒ reduci din efortul de organizare al petrecerii, poศ›i lua รฎn considerare organizarea unei petreceri  comune, fie cฤƒ este vorba despre un prieten, un veriศ™or sau chiar o cunoศ™tinศ›ฤƒ care รฎศ™i serbeazฤƒ ziua copilului รฎn aceeaศ™i lunฤƒ cu al tฤƒu. 

Stabileศ™te lista de invitaศ›i

O listฤƒ de invitaศ›i poate creศ™te rapid: 7 prieteni de familie, 3 veriศ™ori, 5 vecini, 8 prieteni de la clubul de fotbal, 20 de prieteni de la grฤƒdiniศ›ฤƒ sau ศ™coalฤƒ ศ™i vฤƒ treziศ›i cu o mulศ›ime de copii care aleargฤƒ peste tot ศ™i distrug ce le stฤƒ รฎn cale. Sunฤƒ distractiv, corect? Nu intra รฎn panicฤƒ. Redactรขnd lista de invitaศ›i de a alege tema, locul petrecerii ศ™i activitฤƒศ›ile care vor avea loc la petrecere, poศ›i fi cu un pas รฎnaintea problemelor care pot apฤƒrea, cum ar fi:

Dacฤƒ alegi locul de desfฤƒศ™urare al petrecerii รฎnainte de a realiza lista invitaศ›ilor care vor veni la petrecere, riศ™ti sฤƒ te trezeศ™ti cu o mulศ›ime de adulศ›i ศ™i copii care nu vor avea loc ศ™i petrecerea va deveni un haos.

Dacฤƒ alegi activitฤƒศ›ile care vor avea loc la petrecere รฎnainte sฤƒ faci lista de invitaศ›i, riศ™ti ca acestea sฤƒ fie nepotrivite vรขrstei copiilor.

Dacฤƒ nu te descurci รฎn alegerea activitฤƒศ›ilor pe media de vรขrstฤƒ a copiilor apeleazฤƒ la SuperParty, firmฤƒ de animatori petreceri copii care te vor ajuta cu siguranศ›ฤƒ sฤƒ construieศ™ti cel mai bun program de activitฤƒศ›i pentru copiii care vor participa la petrecere, de la cele mai amuzante jocuri pรขnฤƒ la cele mai haioase dansuri, de la cele mai complicate concursuri pรขnฤƒ la cele mai complexe coregrafi,  de la cele mai drฤƒguศ›e forme modelate din baloane la cele mai fantastice picturi de faศ›ฤƒ.

Alege locul unde va avea loc petrecerea

Dupฤƒ ce aศ›i terminat de fฤƒcut lista invitaศ›ilor ศ™i aศ›i primit confirmarea persoanelor  care vor participa  la eveniment, alege locul unde va avea loc petrecerea.  Cu cรขt mai devreme, cu atรขt mai bine.  Dacฤƒ te gรขndeศ™ti sฤƒ gฤƒzduieศ™ti petrecerea acasฤƒ, ศ›ine cont cฤƒ vei petrece mult timp fฤƒcรขnd curat รฎnainte ศ™i dupฤƒ petrecere. 

Dacฤƒ te gรขndeศ™ti sฤƒ organizezi petrecerea รฎntr-un spaศ›iu public cum ar fi un parc sau un loc de joacฤƒ, sunฤƒ ศ™i rezervฤƒ data ศ™i intervalul petrecerii cu cel puศ›in o lunฤƒ รฎnainte pentru nu avea surpriza cฤƒ nu sunt disponibile.  De asemenea,  intereseazฤƒ-te care este numฤƒrul minim ศ™i maxim al invitaศ›ilor, care este costul pentru fiecare invitat,  adult ศ™i copil, dacฤƒ oferฤƒ mรขncare sau bฤƒuturฤƒ ศ™i dacฤƒ poศ›i aduce de afarฤƒ,  dacฤƒ oferฤƒ tort, invitaศ›ii sau decoraศ›iuni ศ™i cรขt de devreme poศ›i ajunge รฎn ziua petrecerii. รŽntreabฤƒ dacฤƒ existฤƒ locuri de parcare unde invitaศ›ii sฤƒ- ลŸi lase maศ™ina. 

Alege tema petrecerii

Aceasta este partea distractivฤƒ pune-ศ›i imaginaศ›ia la รฎncercare ศ™i devino creativ. รŽn funcศ›ie de ceea ce ai decis รฎn ceea ce priveศ™te locul de desfฤƒศ™urare, dimensiunea petrecerii ศ™i numฤƒrul invitaศ›ilor, alegerea unei teme potrivite te poate ajuta sฤƒ consolidezi prioritฤƒศ›i ศ™i sฤƒ respecศ›i un plan. Sfat pentru simplitate, dฤƒi copilului tฤƒu oportunitatea de a alege. Pentru copii cu vรขrstฤƒ รฎntre 3 ศ™i 6 ani, alegerea unei teme pentru petrecerea de ziua de naศ™tere este destul de dificilฤƒ, preferinศ›ele lor se schimbฤƒ zilnic. Totuศ™i, cu ceea ce nu poศ›i da greศ™ sunt petrecerile tematice cu cele mai รฎndrฤƒgite personaje: Mickey ศ™i Minnie Mouse, Goofy ศ™i Daisy Duck, Jasmine ศ™i Aladin, Elsa, Ana ศ™i Olaf,  Patrula cฤƒศ›eluศ™ilor, Sonia I, Ariel,  Belle ศ™i prinศ›ul,  Rapunzel ศ™i Papa Gheorghe, Aurora, Mulan, Merida, Elena din Avalor, Vampirina, Barbie, Eroii รฎn pijama,  Rainbow Dash, Hello Kitty, Clopoศ›ica ศ™i Peter Pan, Spiderman ศ™i Venom, Wonder Woman, Iron Man,  Cat Woman, ศšestoasele Ninja, Thor, Minioni, Strumfiศ›a  ศ™i Papa ลžtrumf, Thor, Optimus Prime, Bumble Bee, Baymax, Fulger Mc Queen, Mario ศ™i Prinศ›esa Peach, Marsha ศ™i Ursul. Pentru rezervarea personajului favorit, apeleazฤƒ la o firmฤƒ de animatori petreceri copii.

Reconfirmฤƒ tot ceea ce ai stabilit

รŽnainte de data petrecerii, sunฤƒ ลŸi stabileศ™te ultimele detalii cu furnizorii, fie cฤƒ este vorba de locaศ›ie, de tort, de furnizorul de mรขncare ศ™i bฤƒuturฤƒ sau de distracศ›ia ศ™i voia bunฤƒ furnizate de animatori petreceri copii. De asemenea, nu uita sฤƒ suni toศ›i invitaศ›ii pentru a reconfirma.  Sfat bonus: Dupฤƒ petrecere, mulศ›umeศ™te tuturor invitaศ›iilor cฤƒ au fost alฤƒturi de tine รฎntr-o zi atรขt de specialฤƒ.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Probleme pe piaศ›a muncii din Germania: Scฤƒdere a locurilor de muncฤƒ bine plฤƒtite ศ™i dificultฤƒศ›i รฎn sectorul auto

Recentele schimbฤƒri pe piaศ›a muncii din Germania, ascunse de datele favorabile ale post-pandemiei ศ™i de reglementฤƒrile stricte de protecศ›ie a angajaศ›ilor, indicฤƒ probleme serioase...

Angajat al unui spital, prins รฎn timp ce fura mรขncarea bolnavilor

Un angajat al Spitalului Judeศ›ean de Urgenศ›ฤƒ Tรขrgu Jiu a fost depistat รฎn timp ce fura mรขncare de la cantina unitฤƒศ›ii medicale. Mรขncarea era...

VIDEO Un elev de 14 ani este autorul atacului armat de la un liceu din SUA care s-a soldat cu cel puลฃin patru morลฃi...

Suspectul arestat รฎn urma atacului armat care s-a soldat miercuri cu cel puลฃin patru morลฃi ลŸi nouฤƒ rฤƒniลฃi รฎntr-un liceu american este un elev...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ

2 COMENTARII