19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialConcert în onoarea lui Iohannis, organizat de Ambasada Italiei

Concert în onoarea lui Iohannis, organizat de Ambasada Italiei

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a participat, vineri seară, la un concert organizat în onoarea sa la Sibiu de Ambasada Italiei la Bucureşti şi Institutul Italian de Cultură din România, informează Mediafax.

Concertul, organizat la Biserica parohială romano-catolică "Sf. Treime”, din Sibiu, a început, vineri, la ora 19.00, iar cu câteva minute înainte Klaus Iohannis a ajuns la biserică împreună cu soţia sa, Carmen.

La sosire, Iohannis a fost aplaudat de câteva zeci de persoane aflate în Piaţa Mare a oraşului, iar un bărbat din mulţime i-a strigat să mute capitala ţării la Sibiu.

Preşedintele ales a intrat în biserică pe una dintre uşile laterale, la uşa principală fiind înghesuială din cauza persoanelor care încercau să intre la eveniment.

Odată intrat în biserică, Iohannis a luat loc în primul rând, alături de soţia sa Carmen şi de primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.

După aproximativ o oră şi jumătate, evenimentul s-a încheiat, iar la plecare Iohannis a declarat că i-a plăcut foarte mult.

"A fost un concert foarte frumos. Mă bucur că am putut să fiu la Sibiu în această seară”, a declarat Iohannis.

Întrebat dacă are emoţii pentru ziua de duminică, Iohannis a râs şi a plecat fără să mai spună ceva.

Biserica în care a avut loc concertul este cea în care Klaus Iohannis obişnuia să meargă duminică la slujbă şi este situată în imediata apropiere a Primăriei Sibiu, având intrarea principală în Piaţa Mare a oraşului.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă