19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Brăila: Un bărbat a murit, în urma unei explozii la un...

UPDATE. Brăila: Un bărbat a murit, în urma unei explozii la un bloc. Patru persoane, intoxicate cu fum

UPDATE. Patru oameni au fost transportați la spital, după ce s-au intoxicat cu fum, iar aproximativ 20 de persoane, între care și copii, au fost evacuați.

Bărbatul care a decedat era în vârstă și locuia singur.

Un bărbat și-a pierdut viața, marți, în urma unei explozii produse într-un bloc din Brăila, relatează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, Ștefan Stoian, explozia s-a produs marți după-amiază pe strada Călărașilor, în zona Tribunalului, într-un bloc la parterul căruia se află un restaurant.

Deflagrația, care a fost urmată de incendiu, a avut loc într un apartament situat la etajul întâi al blocului, iar în urma acesteia proprietarul locuinței și-a pierdut viața.

De asemenea, zeci de persoane au fost evacuate din imobil.

”Și-a pierdut viața un bărbat în vârstă, care în urma deflagrației a fost prins sub dărâmături. Au fost evacuați locatarii de la etajele superioare, gradual, în funcție de nivel. Au fost evacuate zeci de persoane, copii, bătrâni, persoane adulte. Le-a fost acordată asistență medicală pentru că au făcut atacuri de panică. La fața locului au primit oxigen și calmante”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Conform sursei citate, în urma exploziei și a incendiului care a urmat a fost distrus apartamentul în care s-a produs deflagrația, urmând să se stabilească dacă și alte locuințe din bloc respectiv au fost afectate.

Cele mai citite

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...
Ultima oră
Pe aceeași temă