23.5 C
București
duminică, 30 iunie 2024
AcasăSpecialConstanța: O navă militară a luat FOC

Constanța: O navă militară a luat FOC

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la bordul unei nave militare, aflată pentru reparaţii în Şantierul Naval Capu Midia, relatează Mediafax.

La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă 23 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două de la Detaşamentul de pompieri Constanţa Oraş şi două de la Staţia de pompieri Midia – Năvodari, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

La sosirea echipajelor ISU Dobrogea, focul ardea într-o încăpere aflată la pupa vasului "Viceamiral Constantin Bălescu”, existând pericolul propagării la celelalte compartimente.

Pompierii au localizat şi lichidat flăcările în aproximativ o oră de la intervenție, limitând considerabil producerea de pagube materiale.

Reprezentanții SMFN au anunțat că puitorul de mine "Viceamiral Constantin Bălescu" din Divizionul 146 Nave Minare-Deminare al Forţelor Navale se afla în reparaţii din 1 decembrie 2014.

Pompierii ISU urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul, iar o comisie a Statului Major al Forţelor Navale cercetează circumstanţele producerii incidentului.

Cele mai citite

Alegeri în Franţa: Aproape 50 de milioane de francezi, așteptați la cel mai important scrutin al ultimelor decenii, nu doar pentru Franța, ci și...

Aproape 50 de milioane de alegători francezi sunt așteptați astăzi la urne, în primul tur al alegerilor parlamentare anticipate, care ar putea introduce primul...

Silvestru Șoșoacă despre Diana Șoșoacă: Europa o refuză, Ciolacu o ia în brațe

„ Europa o refuză, Ciolacu o ia în brațe. Șosoacă a avut nevoie de PSD-ul lui Ciolacu. Nota 5, mă refer la 5% se...

Salariul minim în România crește la 3.700 lei brut, de la 1 iulie 2024

Salariul minim brut pe țară garantat în plată va crește la valoarea de 3.700 de lei lunar, începând de la 1 iulie 2024. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă