13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechRadu Mazăre: Nu sunt interesat de ŢIGĂNEALA DE PARTID

Radu Mazăre: Nu sunt interesat de ŢIGĂNEALA DE PARTID

Radu Mazăre, liderul PSD din Constanța, a declarat că nu este interesat de declarațiile social-democraților din ultimele zile, şi nici de "țigăneala de partid", scrie Mediafax.

Mazăre a recunoscut că în prezent pentru el este mai important proiectul legat de pagina de Facebook a Primăriei Constanța, de care se ocupă în mod direct și pe care dorește să o lanseze săptămâna viitoare decât ceea ce se întâmplă în PSD.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă afirmă, într-o declaraţie dată publicităţii joi, după şedinţa conducerii PSD, că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD, în urma şedinţei de joi a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ulterior, într-o emisiune televizată, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a susţinut că "Victor Ponta trebuie să plece acasă" şi că nu se va opri până nu face "un grup parlamentar" să schimbe actualul guvern.

 

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...
Ultima oră
Pe aceeași temă