11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăTechMircea Geoană: Victor Ponta a șantajat partidul cu guvernarea

Mircea Geoană: Victor Ponta a șantajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoană a afirmat joi seara, pentru B1 TV, că Victor Ponta și-a șantajat partidul cu depunerea mandatului și pierderea guvernării pentru ca liderii să voteze excluderea din PSD a lui Șova, Geoană și Vanghelie.

„Ponta a propus excluderea mea, domnul Iliescu a spus că nu este bine, colegii erau jenați, știau că este o chestie trasă cu ață albă. Când a văzut că lucrurile scapă de sub control, Ponta a făcut o altă propunere, să fim suspendați din partid. Atunci și-a pus demisia pe față. Și-a șantajat partidul, a spus „nu-l dați pe Geoană afară?”, îmi depun mandatul și partidul pierde guvernarea”, a declarat Mircea Geoană.

„Cei din PSD încă mai acceptă acest tip de comportament din dorința de a sta cât mai mult timp la guvernare”, a mai spus Geoană.

Mircea Geoană a dezvăluit că a discutat cu Adrian Năstase, arătând că fostul premier „ar fi recomandat un minim pas în spate pentru Ponta”.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă