-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăTechMircea Geoană: Victor Ponta a șantajat partidul cu guvernarea

Mircea Geoană: Victor Ponta a șantajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoană a afirmat joi seara, pentru B1 TV, că Victor Ponta și-a șantajat partidul cu depunerea mandatului și pierderea guvernării pentru ca liderii să voteze excluderea din PSD a lui Șova, Geoană și Vanghelie.

„Ponta a propus excluderea mea, domnul Iliescu a spus că nu este bine, colegii erau jenați, știau că este o chestie trasă cu ață albă. Când a văzut că lucrurile scapă de sub control, Ponta a făcut o altă propunere, să fim suspendați din partid. Atunci și-a pus demisia pe față. Și-a șantajat partidul, a spus „nu-l dați pe Geoană afară?”, îmi depun mandatul și partidul pierde guvernarea”, a declarat Mircea Geoană.

„Cei din PSD încă mai acceptă acest tip de comportament din dorința de a sta cât mai mult timp la guvernare”, a mai spus Geoană.

Mircea Geoană a dezvăluit că a discutat cu Adrian Năstase, arătând că fostul premier „ar fi recomandat un minim pas în spate pentru Ponta”.

Cele mai citite

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.
Ultima oră
Pe aceeași temă