17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleBănel Nicoliță a revenit în Liga I. Până la vară este jucătorul...

Bănel Nicoliță a revenit în Liga I. Până la vară este jucătorul Viitorului!

Bănel Nicoliță a semnat un contract cu FC Viitorul, jucătorul de 30 de ani urmând să facă deplasarea în Antalya, pentru a se alătura lotului condus de Gică Hagi.

"Azi (n.r. miercuri, 4 februarie) voi pleca în Antalya. Încă nu am semnat contractul cu Viitorul, dar voi semna până în vară cu ei. Azi mă voi alătura lotului în Antalya.", a declarat Bănel Nicoliţă, potrivit digisport.ro.

Nicoliță a semnat cu echipa lui Hagi până în vară. Este pentru a doua oară când colaborează cu "Regele", după ce a mai evoluat sub comanda acestuia la Steaua.

Fostul jucător de bandă al Stelei a mai fost în discuții cu alte echipe din străinătate, însă nu s-a concretizat niciun transfer, astfel că a ales în cele din urmă să revină în Liga I.

Nicoliță nu a mai evoluat într-un meci din mai 2014, când juca la Nantes. Cele mai bune perioade din cariera sa au fost cele de la Steaua, alături de care a cucerit 4 trofee și la Saint-Etienne (prima parte a perioadei contractuale), unde a cucerit o Cupă a Ligii Franței.

Cele mai citite

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă