21.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialReacลฃia Elenei Udrea, dupฤƒ votul din Parlament

Reacลฃia Elenei Udrea, dupฤƒ votul din Parlament

Deputata Elena Udrea a postat, pe pagina personalฤƒ de Facebook, un mesaju prin care spune cฤƒ "îmi asum destnul", fฤƒcând referire la votul, din Parlament, de luni seara, cu privire la cererile DNA de începere a urmฤƒririi penale ลŸi a arestฤƒrii preventive.

"Parlamentul a avut o ลŸansฤƒ, dar a ratat-o. Eu îmi asum destinul. Subiectul nu trebuie sฤƒ fie ce se întâmplฤƒ cu mine, ci cum va arฤƒta România condusฤƒ din umbrฤƒ discreลฃionar ลŸi ocult, odatฤƒ ce adevฤƒrul a fost suprimat", a transmis Udrea.

Plenul Camerei Deputaลฃilor s-a întrunit, luni, pentru a se pronunลฃa asupra cererii de începere a urmฤƒririi penale ลŸi a arestului preventiv, în cazul Udrea. AceลŸtia au votat pentru ridicarea imunitฤƒลฃii pentru Elena Udrea, dar ลŸi pentru arestarea preventivฤƒ, în primul dosar.

CiteลŸte ลŸi: UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATฤ‚. Parlamentarii au votat pentru ridicarea imunitฤƒลฃii deputatei

Deputatul Elena Udrea, a declarat, în Plenul Parlamentului, cฤƒ doreลŸte sฤƒ aibฤƒ un singur discurs privitor la acuzaลฃiile fฤƒcute pe numele ei.

Ea a transmis parlamentarilor cฤƒ ceea ce se întâmplฤƒ nu are legฤƒturฤƒ cu Elena Udrea ลŸi cฤƒ în locul ei ar puteau sฤƒ fie Victor Ponta sau Crin Antonescu dacฤƒ aceลŸtia ar fi spus lucrurile pe care le-a susลฃinut ea în ultimele sฤƒptฤƒmâni, despre acapararea puterii.

Cele mai citite

TRAGEDIE: O tรขnฤƒrฤƒ de 27 de ani ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i รฎntr-un apartament din Bistriศ›a

O tรขnฤƒrฤƒ ศ™i pฤƒrinศ›ii ei au fost gฤƒsiศ›i morศ›i, sรขmbฤƒtฤƒ searฤƒ, รฎn apartamentul lor din Bistriศ›a, รฎn urma unui apel la 112 care anunศ›a...

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit cu medicul Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ, renumitul medic, รฎntr-o ceremonie elegantฤƒ desfฤƒศ™uratฤƒ la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Cod portocaliu ศ™i risc de viituri pe mai multe bazine hidrografice

Din aceastฤƒ searฤƒ, de la ora 18:00 ศ™i pรขnฤƒ luni, la ora 10:00, este cod portocaliu pe rรขuri din bazinele Siret ลŸi Prutย  Hidrologii anunลฃฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ