16.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăTechUn fost membru al PMP s-a înscris în PNL Prahova

Un fost membru al PMP s-a înscris în PNL Prahova

Deputatul Dragoş Gunia, fost membru al PMP, s-a înscris, joi, în PNL Prahova. El este al doilea parlamentar din judeţ care părăseşte PMP, după senatorul Andrei Volosevici, care, în urmă cu două săptămâni, anunţa că se alătură formaţiunii liberale,informează Mediafax.

Gunia a candidat din partea PDL la scrutinul din 2012, fiind ales deputat la redistribuirea mandatelor, iar în februarie 2014 a demisionat din formaţiunea democrat-liberală, ulterior el înscriindu-se în PMP.

Anterior, Dragoş Gunia fusese membru al PNL, de unde a plecat în urma neînţelegerilor cu conducerea filialei judeţene Prahova.

Tot joi, a devenit oficial membru al PNL şi senatorul independent Andrei Volosevici, ales de asemenea din partea PDL şi plecat la PMP. El a anunţat, în 5 februarie, că se afiliază grupului PNL din Senat.

Cei doi parlamentari se află la primul mandat, iar anterior au deţinut funcţii în administraţia publică locală. Dragoş Gunia, de profesie jurnalist, a fost consilier judeţean, în timp de Andrei Volosevici, avocat, a fost primar al municipiului Ploieşti în perioada 2008 – 2012.

Conform comunicatului dat publicităţii joi de PNL Prahova, odată cu cei doi parlamentari, în filiala PNL Prahova s-au înscris 400 de noi membri din Ploieşti şi alţi 150 de membri din alte localităţi ale judeţului.

Cele mai citite

Accident cu trei persoane încarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs între un microbuz și un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani pe un drum din județul...

Ianis Hagi, pasă de gol și cartonaș roșu la meciul 100 pentru Rangers!

Revenit pe teren după o lungă absență, Ianis Hagi a reușit să ofere un assist, dar a încheiat partida cu o eliminare în meciul...

PAOK Salonic revine pe primul loc în Grecia după victoria contra nou-promovatei Levadiakos!

Campioana Greciei, PAOK Salonic, a pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie, reușind să câștige cu scorul de 2-0 împotriva echipei Levadiakos,...
Ultima oră
Pe aceeași temă