20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Tenis Doha: Alexandra Dulgheru și-a aflat prima adversară. O putea întâlni...

UPDATE. Tenis Doha: Alexandra Dulgheru și-a aflat prima adversară. O putea întâlni pe Halep în turul doi

UPDATE 24 feb. Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, o va întâlni, în primul tur al turneului Premier de la Doha, pe franțuzoaica Alize Cornet, locul 24 WTA. Câștigătoarea ar fi urmat să o întâlnească pe Simona Halep, dacă nu se retrăgea din turneu.

Dulgheru și Cornet s-au mai întâlnit în circuitul WTA în 2010, când franțuzoaica a câştigat meciul din manşa I a turneului de la Hobart, cu scorul de 6-1, 6-0. Câștigătoarea din primul tur de la Doha va juca împotriva celei de a treia favorite, Caroline Wozniacki, daneza înlocuind-o pe Halep.

Simona Halep, deţinătoarea trofeului, care trebuia să fie cap de serie numărul 2, s-a retras din acest turneu după ce a acuzat dureri, survenite în urma meciurilor dificile de la Dubai, acolo unde a cucerit titlul. Românca și-a apărat deja punctele câștigate anul trecut la Doha, în cadrul turneului de la Dubai (situație apărută după inversarea celor două turnee în ierarhie).

—–

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului Premier de la Doha, după ce a învins-o, în ultimul tur al calificărilor, pe chinezoaica Saisai Zheng, locul 77 WTA.

Dulgheru a învins-o pe Zheng cu scorul de 6-1, 6-0, după o oră şi 25 de minute de joc. Românca a început acest turneu din primul tur al calificărilor.

Românca şi-a asigurat un cec în valoare de 6.500 de dolari şi 26 de puncte WTA, după calificarea pe tabloul principal. 

Dulgheru nu și-a aflat încă adversara din primul tur, WTA urmând să finalizeze, luni, tabloul principal.

 

Cele mai citite

Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în vacanță pentru prima oară cu copiii

Prima vacanță cu copiii poate fi o experiență minunată, dar și o provocare. În timp ce oferă oportunitatea de a crea amintiri de neuitat...

VIDEO. Protestatarii încearcă să ia cu asalt fabrica Tesla din Germania

Protestatarii se opun extinderii fabricii producătorului american de vehicule electrice Tesla, care deschide o nouă unitate la Grueneheide, lângă Berlin. Aceștia s-au ciocnit cu...

Marcel Ciolacu se declară mândru: “Chiar e o premieră pentru România”

Premierul Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a făcut declarații vineri, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Brăila, abordând o întrebare...
Ultima oră
Pe aceeași temă