12.8 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialMarea Britanie: Ce pedeapsฤƒ a primit romรขnul care a ameninลฃat cu decapitarea...

Marea Britanie: Ce pedeapsฤƒ a primit romรขnul care a ameninลฃat cu decapitarea douฤƒ eleve

Un român arestat pentru cฤƒ ar fi ameninลฃat cu decapitarea douฤƒ eleve ale unei ลŸcoli militare britanice a fost condamnat la ลŸase sฤƒptฤƒmâni de închisoare cu suspendare în Marea Britanie ลŸi la plata a 200 de lire (270 de euro) daune morale, potrivit Daily Mirror, informeazฤƒ Mediafax.

CiteลŸte ลŸi: Autoritฤƒลฃile britanice cautฤƒ doi români care au ameninลฃat cฤƒ vor decapita douฤƒ eleve

Marius D., în vârstฤƒ de 26 de ani, a fost condamnat la ลŸase sฤƒptฤƒmâni de închisoare cu suspendare, pentru comportament ameninลฃฤƒtor. El va trebui sฤƒ le achite daune de câte 100 de lire sterline celor douฤƒ eleve ale ลŸcolii militare care au fost ameninลฃate.

Marius D. ลŸi un alt român, aflat încฤƒ în libertate, au ameninลฃat douฤƒ eleve în vârstฤƒ de 18 ani ale unei ลŸcoli militare din Tyneside, folosind expresii obscene ลŸi comentând cฤƒ ar putea sฤƒ le decapiteze. "Cei doi bฤƒrbaลฃi, care au aproximativ 40 de ani, nu au avut nicio tentativฤƒ de agresiune fizicฤƒ sau de a coborî din maลŸina în care erau, proferând ameninลฃฤƒrile ลŸi îndepฤƒrtându-se rapid", a comunicat Poliลฃia din regiunea britanicฤƒ Northumbria.

CiteลŸte ลŸi: Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

Marea Britanie ลŸi alte state occidentale au luat mฤƒsuri stricte de securitate în ultimele luni, pe fondul ameninลฃฤƒrilor proferate de organizaลฃia teroristฤƒ Stat Islamic în Irak ลŸi Siria. Un militar britanic, Lee Rigby, a fost decapitat în mai 2013 de doi islamiลŸti, în centrul Londrei. În Australia, poliลฃia a arestat doi bฤƒrbaลฃi suspectaลฃi cฤƒ plฤƒnuiau sฤƒ comitฤƒ un o decapitare în public, în Sydney. Organizaลฃia teroristฤƒ Stat Islamic în Irak ลŸi Siria a executat numeroลŸi ostatici prin decapitare, inclusiv cetฤƒลฃeni americani, britanici, japonezi ลŸi francezi.

Cele mai citite
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ