14.3 C
Bucureศ™ti
joi, 17 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleASA Tรขrgu Mureศ™, locul doi pentru o zi. Vor ataca titlul dacฤƒ...

ASA Tรขrgu Mureศ™, locul doi pentru o zi. Vor ataca titlul dacฤƒ Steaua nu cรขศ™tigฤƒ

Etapa a 22-a a Ligii I, desfฤƒศ™uratฤƒ pe parcursul acestei sฤƒptฤƒmรขni, poate relansa lupta la titlu. ASA Tรขrgu Mureศ™ a devenitย principala contracandidatฤƒ a Stelei dupฤƒ ce a urcat pe locul 2, รฎn urma victoriei din meciul de deschidere a etapei.

ASA a รฎnvins, luni, pe teren propriu, Braศ™ovul, scor 1-0, reuศ™ind astfel sฤƒ urce pe locul al doilea, cel puศ›in o zi. La acelaศ™i golaveraj cu Petrolul, dar cu 3 puncte peste echipa prahoveanฤƒ, mureศ™enii sperฤƒ sฤƒ rฤƒmรขna pe poziศ›ia a doua ศ™i dupฤƒ meciul pe care echipa lui Mircea Rednic รฎn va disputa, marศ›i, contra Craiovei. Condiศ›ia este รฎnsฤƒ ca Petrolul sฤƒ nu cรขศ™tige.

Unicul gol al partidei a fost marcat de fostul dinamovist Ianis Zicu, dintr-o loviturฤƒ de cap, รฎn minutul 42. Cu tooate cฤƒ au existat ocazii la ambele porศ›i, mureศ™enii au fost cei mai incisivi de pe teren, punรขndu-ศ™i deseori รฎn pericol adversarul, mai ales pe contraatac. Prima victorieย รฎn faศ›a Braศ™ovului a venit รฎnsฤƒ cu un cost, eliminarea luiย N’Doye, รฎn minutulย 86.

Indiferent dacฤƒ vor rฤƒmรขne pe locul doi sau nu dupฤƒ meciul Petrolului, Tรขrgu Mureศ™ aศ™teaptฤƒ rezultatul din meciul Stelei. รŽn cazul รฎn care steliศ™tii nu vor รฎnvinge, elevii lui Liviu Ciobotariu sunt gata sฤƒ atace titlul, diferenศ›a รฎntre ei ศ™i lider fiind รฎn acest moment de 4 puncte.

Citeศ™te ศ™iย Avancronicฤƒ etapa a XXII-a: Steaua รฎntรขlneศ™te echipa care i-a administrat prima รฎnfrรขngere a sezonului

Ianis Zicu a declarat, dupฤƒ partidฤƒ, cฤƒ dacฤƒ diferenศ›a va rฤƒmรขne mฤƒcar la 5 puncte ศ™i nu mai mult de atรขt, atunci ASA va putea รฎncerca sฤƒ atace titlul.

Steaua face, miercuri, deplasarea la Piatra Neamศ›, acolo unde va รฎntรขlni Ceahlฤƒul, echipฤƒ aflatฤƒ la retrogradare, care acum รฎศ™i joacฤƒ ultimele ศ™anse de a rฤƒmรขne pe prima scenฤƒ a fotbalului romรขnesc.

Cele mai citite

Copiii milionarului hunedorean Adrian Marลฃian, daลฃi dispฤƒruลฃi de 3 zile, au fost gฤƒsiลฃi

Copiii spun cฤƒ erau cu niศ™te persoane care vorbeau o limbฤƒ strฤƒinฤƒ, dar cฤƒ s-au purtat frumos cu ei Potrivit primelor informaศ›ii, Adrian Marศ›ian ar...

Termoenergetica รฎncepe probele la cald รฎn noaptea de 18 spre 19 octombrie

Termoenergetica (CMTEB) S.A. anunศ›ฤƒ cฤƒ, รฎn cursul nopศ›ii de vineri spre sรขmbฤƒtฤƒ, vor รฎncepe probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitalฤƒ. Probele se...

Gitanas Nauseda, preศ™edintele Lituaniei, รฎndeamnฤƒ statele UE sฤƒ susศ›inฤƒ „Planul de victorie” al Ucrainei

PreลŸedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, unul dintre cei mai mari susลฃinฤƒtori ai Ucrainei รฎn Uniunea Europeanฤƒ, le-a solicitat joi partenerilor sฤƒi europeni sฤƒ accepte cererile...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ