11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialBRD Năstase-Țiriac Trophy: Horia Tecău, Florin Mergea și alți români joacă la...

BRD Năstase-Țiriac Trophy: Horia Tecău, Florin Mergea și alți români joacă la dublu

Turneul BRD Năstase-Țiriac Trophy debutează, la dublu, cu nu mai puțin de șase români. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor întâlni o echipă românească în primul tur.

Românii au aglomerat primul tur, din proba de dublu a turneului ATP de la București. Capi de serie numărul 1, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer vor juca, în primul tur, împotriva echipei formate din Patrick Grigoriu/Costin Pavăl, care a primiat un wild-card pentru a fi acceptată în turneu. În timp ce Tecău/Rojer sunt pe locul 4 mondial, perechea românească încă nu are loc în clasament.

Citește și BRD Năstase-Țiriac Trophy: Adrian Ungur, eliminat în calificări, traseu imposibil pentru Copil

Florin Mergea va face pereche, la București, cu indianul Rohan Bopanna, după ce a terminat colaborarea cu britanicul Dominic Inglot, alături de care a cunoscut cele mai mari performanțe ale carierei. Capi de serie numărul 2, Mergea și Bopanna vor da piept cu perechea Marcos Baghadatis/Mihail Iujnîi.

Wild-card au primit în cadrul turneului de dublu și Adrian Ungur și Marius Copil, cei doi urmând să joace împotriva perechii Chris Guccione/Andre Sa.

Horia Tecău este campionul ultimelor 3 ediții de la București, de fiecare dată el cucerind titlul cu alt coechipier: Jean-Julien Rojer (2014), Max Mîrnîi (2013), Robert Lindstedt (2012).

 

Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...
Ultima oră
Pe aceeași temă